logo microsite
CETT Fundació

Premi als millors projectes finals de cicles formatius en grau superior del CETT

Premi als millors projectes finals de cicles formatius en grau superior del CETT

Imatge
PremisCiclesFormatius_CETT

CETT Fundació convoca el premi als millors projectes finals en cicles formatius en grau superior del CETT per incentivar l'alumnat dels cicles formatius en grau superior a l'Escola Tècnica Professional del CETT a desenvolupar els projectes finals de cicle, fomentant l'excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

  • A qui s'adreça

    El Premi s'adreça a tots els alumnes i les alumnes de cicles formatius de grau superior en turisme i Hoteleria del CETT que hagin obtingut la qualificació d'Excel·lent o Matrícula d'Honor presentin el seu projecte final de cicle formatiu en el camp del turisme, l'hoteleria i/o la gastronomia el curs acadèmic 2024-2025.

  • El premi

    Premi al millor projecte final de cicle formatiu de grau superior

    Les persones premiades podran escollir una de les opcions següents:

    • Una beca del 70% de l'import total del primer curs del Grau en Turisme impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
    • Una beca del 55% de l'import total del primer curs del Grau Interdisciplinari en Ciències Culinàries i Gastronòmiques impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
    • Una beca del 70% de limport total del primer curs dun Cicle Formatiu en Grau Superior impartit al CETT (excepte matrícula).

    Si les persones premiades són alumnes de cicles d'hoteleria, també podreu escollir la següent opció

    • Una beca del 70% de l'import total del primer curs d'un Diploma en Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

    Característiques dels premis

    • El premi només es farà efectiu si es cursa a l'any acadèmic següent i no es podran sumar cap altre tipus de descomptes.
    • En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les condicions esmentades, el premi quedarà sense efecte i no se'n podrà derivar a altres.
    • Els equips de treball poden estar formats per més d'un estudiant, però el premi es lliurarà a un màxim de dos membres d'aquest equip. CETT Fundació sol·licitarà a l'equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat a l'atorgament d'aquest.
  • Com participar

    Per participar els candidats/es han d'emplenar el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina. La data límit per participar-hi és el 4 de juny de 2025 a les 23.59 h.

    Tal com s'indica al formulari, caldrà adjuntar 2 documents en format PDF

    • La Síntesi del projecte amb el nom SIN_nomdelprojecte. Extensió màxima de 5 pàgines.
    • El Projecte amb el nom PRJ_ nom del projecte.

    Descarregar bases en PDF

    El fet de concursar suposa l'acceptació d'aquestes bases.

  • Procediment de selecció

    Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat el 12 de juny de 2025. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per fer les preguntes que consideri oportunes.

  • Entrega del premi

    El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic el primer semestre del curs acadèmic 2025-2026 del CETT-UB.

Históric de premiats

2005 - 2009
2005
  • Leaftree Restaurant, de Laura Nebot, Ana Rodríguez, Laura Prieto i Xavier Martón, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració. Hotel Comfort, de Pablo Siureneta, Carla Jiménez, Estefania Gil i Raquel Sierra, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2006
  • Viatges Saka, de Alexandra Ortíz, Kimberly León, Ariadna Presseguer i Sofia Zianas, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments.
2007
  • Aero Aliment, de Camille Plassat, Elisabet Ponti, Albert Sánchez i roger Xiberta, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.
2008
  • Hotel Sea and Wave, de jessica Badia, Montse Barantes, Carla Lorente, Gemma Oliveras i Paola Tejera, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2009
  • Ponent Col·lectivitats SA, de Albert Pineda, Pedro López, Josep Masó i Florian García-Tenorio, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració. Geocaching, de Davinia Rabadan i Jimena Rodríguez, del Tècnic Superior en informació i Comercialització Turística.
2011 - 2016
2011
  • Aktium Hotel Curatiu, de Marcos Crespo Navarro, Gerard Font Freixenet, Miriam Juste Armengol, Maria Blanca Martí Duran i Marc Roura i Julià, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2012
  • Hotel Barcelona Futur@, de Marcos Budiño Pérez, Gemma Cailà Edo, José Antonio Gavira Pascual i Sara Guerra Vilana, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2013
  • Ceres, Gastro Pub, de Xavier Colet Marine, Víctor Cano Martínez, Alba García Tallante i robert Ruíz Moreno, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina.
2014
  • Hotel Belver, d'Oriol Sánchez Trullàs, Emiliana Marinova Radoslavova i Laia del Alcázar Navarro, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2016
  • Barter Barcelona Hotel, de Paola Alexandra Pérez Pajares, Edgar Robles Riera i Clara Jordana Cendra, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2017 - 2020
2017
  • Bike INN Hotel, de Jordi Montaner Espelt i Uriel Álvarez Sánchez, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
2018
  • App Som-hi, d'Ester Amigó Castelló, Bruno Ayres Aparicio i Andrea Fernández Vázquez, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Organització d'Esdeveniments.
2019
  • Hotel 679, de Francisco García, Marta Blasco, Christian Sierra i Guillermo Salas, del Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics.
2020
  • L'Olivera, de Nerea Armenteros Romero i Rebeca Jurado Robles, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina.
Menció especial
  • Pla de Negoci per a la Creació d'una Agència de Viatges Receptiva al Parc Rural de Montserrat", de Mariona Arranz Roca i Mireia Cuevas Llobet, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
2021 - 2024
2021
  • Cinnaroll Events, de Adriana Carolina Suárez Giron, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics.
2022
  • Restaurant Origens, de Nadia Cantalapiedra Oquendo i Mario Rodrígo Martín, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina
2023
  • Hotel els Sentits, de Nora Prado, Técnico Superior en Gestión de Alojamientos Turísticos
2024
  • Groove Heaven Hotel de Tomàs Ruglio y Christian Rodolfo Chacin Gomes, del Técnico Superior en Gestión de Alojamientos Turísticos.

Vols participar-hi? Consulta les bases i completa aquest formulari