Logo CETT Fundació 25 anys
CETT Fundació

Premi als Millors Treballs de Final de Grau del CETT-UB

Premi als Millors Treballs de Final de Grau del CETT-UB

La CETT Fundació convoca el Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Grau del CETT-UB per incentivar l’alumnat del Grau de Turisme i del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques a desenvolupar els seus Treballs de Fi de Grau (TFG), fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

  • A qui s’adreça

    El premi s’adreça a tots els alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB i a tots els alumnes del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT que, havent presentat el seu TFG durant el curs acadèmic 2024-2025 —període comprès entre setembre de 2024 i juliol de 2025—, hagin obtingut una qualificació d’Excel·lent o de Matrícula d’Honor. A aquest efecte, es comunicarà aquesta convocatòria per escrit als alumnes que es trobin en aquesta situació, instan-los a confirmar la seva participació si així ho desitgen.

    Els alumnes que presentin el seu treball de fi de grau al setembre de 2025 podran participar en la convocatòria següent d’aquests premis.

  • Els premis

    Premi al Millor Treball de Final de Grau en Turisme: el premi consisteix en una beca del 70% de l’import del primer curs d’un màster impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

    Premi al Millor Treball de Final del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques: el premi consisteix en una beca del 70% de l’import del primer curs d’un màster o d’un diploma superior universitari impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

    Característiques dels premis

    Els alumnes guanyadors podran fer ús de la beca durant els dos cursos acadèmics posteriors a haver estat premiats i no podran acumular cap altre tipus de descompte.

    En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les condicions esmentades, el premi quedarà sense efecte i no podrà transferir-se a altres persones.

    Els equips de treball poden estar formats per més d’un/a estudiant; tanmateix, el premi es lliurarà a un màxim de dues persones d’aquest equip. La CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, i declina qualsevol responsabilitat en el seu atorgament.

  • Com participar

    Per participar, els candidats han de complimentar el formulari de sol·licitud de participació del web de la CETT Fundació, que trobaran al final d’aquesta pàgina. La data límit per participar és el 9 de juliol de 2025 a les 23.59 h.

    Tal com s’indica en el formulari, caldrà adjuntar el treball amb el nom TFG_nomdeltreball.

    Podeu descarregar les bases en PDF. El fet de concórrer suposa l’acceptació d’aquestes bases.

  • Procediment de selecció

    Els candidats presentaran oralment el seu projecte davant del jurat el 18 de juliol de 2025. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per formular les preguntes que consideri oportunes.

  • Entrega del premi

    L’entrega formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2025-2026 del CETT-UB.

Històric dels premiats

2005 - 2009
2005
  • "Estudi de mercat de les residències universitàries a Barcelona", d' Anna Maria Vila Majoral i Francesc Xavier Rebollo Graupera, del Grau en Turisme
2006
  • "Barcelona Bus Turístic: cuestión de calidad", d'Alberto Cifuentes Tenorio, del Grau en Turisme
2007
  • "El turisme a judici. 10 anys de turisprudència arrel de l'aprovació de la llei de viatge combinat", de Francisca Hernández, del Grau en Turisme
2008
  • "¿Aún se pueden ver las estrellas?", de Núria González Aznar i Victor Goitia Serra, del Grau en Turisme
2009
  • "El derecho del turismo en Catalunya. Aproximación turisprudencial", de Saray Fandiño Costoya, del Grau en Turisme
  • "El turisme de sofà a Barcelona", de Elisenda Borràs Ferrer i David Romo Pérez, del Grau en Turisme
2010 - 2014
2010
  • "La ciutat de repòs i vacances: un projecte relegat a l'oblit", de Mireia Camps Calvet i Mònica Lago Rodríguez, del Grau en Turisme
  • "El necroturisme a Catalunya. Proposta d'itineraris turisticoulturals per cementiris catalans", de Marta Pitarch Robles, del Grau en Turisme
  • "Menció especial: Revenue Management: aplicació a restauració i a espais funcionals", de Mar Belzunces Rodríguez, del Grau en Turisme
2011
  • "Guia de les formatgeries artesanes dels Pirineus catalans", de Raquel Lamazares Sebaroja, del Grau en Turisme
2012
  • "U-Room, la nueva herramienta de gestión hotelera", de Marc García Govaze i Pablo Argullós Salgado, del Grau en Turisme
2013
  • "Les condicions generals de la contractació i les clàusules abusives als tribunals", de Míriam de Jesús Clua, Marta Gregori Sorribes i Clara Mias Rabassedas, del Grau en Turisme
2014
  • "El turismo ruso en la ciudad de Barcelona", de Iuliia Lekomtceva, del Grau en Turisme
2015 - 2019
2015
  • "Valoración de la responsabilidad social empresarial (RSE) por parte de los usuarios y trabajadores de un grupo hotelero", de Mònica Amstrong Viñas, Marc Badia Basoli, Amanda García Capdevila i Ana Molina Sáez, del Grau en Turisme
2016
  • "Barcelona més enllà de Barcelona. La ciutat cinematogràfica transformada en altres ciutats", de Andrea Campos Hernández, Carlota Bonet Balaguer, Blanca Tejedor Parodi, Carla Marcos Cladellas i Blanca Tejedor, del Grau en Turisme
2017
  • "Aproximación a los sistemas de fidelización de huéspedes en el sector hotelero", de Ana Fernández Brabezo i Irene Aldana Aguado, del Grau en Turisme
2018
  • "De la turismofòbia a la convivència turística", de Núria Guitart Casalderei, Anna Pitarch Mach, Jessica Alcalde García i Óscar Vallvé Fernández, del Grau en Turisme
  • !Menció especial: Tourism&Theatre, to be or not to be?!, de Lluís Santamarta Espuña, del Grau en Turisme
2019
  • "Caracterització i debat sobre el turisme de voluntariat", de Marta Salvador, del Grau en Turisme
  • "Presència de la cuina tradicional catalana al Celler de Can Roca. Anàlisi quantitativa de corpus de receptes", de Mar Saló, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
  • "Menció especial: Oferta y condiciones del turismo rural comunitario en las províncias de Salta, Jujuy y Tucumán, Argentina", de Carla Izcara i Raúl González, del Grau en Turisme
2020 - 2024
2020
  • "Turisme i gènere: implementació a l'aula de la perspectiva feminista", de Núria Abellan, del Grau en Turisme
  • "La percepción sensorial del vino: un estudio intercultural entre México y España", d'Ángeles Salazar i Ingrid Oliveras, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2021
  • "Domestic Language Tourism Experiences in Spain", de Laia Tonda Llombart, del Grau en Turisme
2022
  • "Smart Museums. Definition and presentation of a Smart Management model for museus", de Alba Pérez, del Grau en Turisme
  • "Formulació d’un gelat vegà apte per a intolerants com a estratègia nutricional per a nens/adolescents en tractament oncològic", d'Anna Segarra i Laura Torras, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2023
  • "Leveraging business intelligence in hotel reviews to improve guest satisfaction. Examining customer Experience using online hotel reviews in Europe", de Sophia Lavoreiro, del Grau en Turisme
  • "Aplicacions gastronòmiques i fermentacions de l’espirulina (arthrospira platensis)", d'Anna Pla, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2024
  • "Analysis and evaluation of creative technologies for the future of tourism marketing and hospitality" de Helena Pérez Pérez i Sol Esteve Pacual, del Grau en Turisme
  • "Aprofitament de subproductes de peix aplicat a elaboracions gastronòmiques" de Marta Minoves, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques