
Iniciació a la Pastisseria
Iniciació a la Pastisseria
-
Durada90h (60h presencials) | Horari de 15 a 20h
-
Data d'iniciDel 1 al 26 de setembre
-
Modalitat
-
Llengües
Vols aprendre les tècniques bàsiques de pastisseria amb estàndards de qualitat i innovació en la seva producció? El nostre curs està dissenyat per a capacitar-te amb tot el que necessites per a dedicar-te a la pastisseria.
Aquest programa t'ofereix:
Aquest mòdul aborda els coneixements i habilitats fonamentals sobre les tècniques i elaboracions de diferents especialitats de pastisseria tradicional.
El desenvolupament de l’assignatura es divideix en apartats que permeten focalitzar cadascuna de les temàtiques per tal de consolidar de manera precisa les tècniques, que s’aborden de forma essencialment pràctica.
Al llarg del programa, desenvoluparàs habilitats molt valorades en qualsevol entorn laboral:
La metodologia utilitzada es fonamenta en la combinació de la teoria online i la pràctica presencial.
Aquesta combinació permet a l'alumnat construir una base sòlida amb aplicació dels coneixements teòrics en les sessions pràctiques presencials en els espais i aules tècniques especialitzades: és una experiència formativa immersiva amb un model pedagògic 100% pràctic en aules especialitzades.
Dates | Classes | Horari de pràctiques |
1º edició: Del 02/10/24 al 04/12/24 2º edició: Del 15/01/25 al 19/03/25 |
Dimarts, dimecres i dijous | De 15 a 20h. |