Fotografia de: Sessió Informativa | Sessions Informatives
Viu el turisme, l'hoteleria i la gastronomia

T'esperem a les sessions informatives del 20 i el 22 de febrer

Apunta-t'hi!
Viu el turisme, l'hoteleria i la gastronomia

T'esperem a les sessions informatives del 20 i el 22 de febrer

Apunta-t'hi!

El teu futur comença al CETT

Descobrir què estudiar per construir el teu futur no és una decisió fàcil. Per això, t'ajudem a escollir el camí que millor s'adapta a tu!

Ara t'obrim les portes del centre i t'explicarem les nostres formacions en turisme, hoteleria i gastronomia, i les sortides professionals que tenen. També coneixeràs les instal·lacions i l'equip docent.

No decideixis què fer. Decideix qui vols ser!

Graus Universitaris

20 de febrer a les 17:30 h

  • Grau de Turisme
  • Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme
  • Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
  • Grau de Direcció Hotelera Internacional
  • Grau de Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment

Cicles Formatius

22 de febrer a les 17:30 h

  • Tècnic en Cuina - Gastronomia i Serveis de Restauració
  • Tècnic en Cuina - Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant
  • Tècnic Superior en Direcció de Cuina
  • Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
  • Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
  • Tècnic Superior en Gestió d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Inscriu-te a la Sessió Informativa!

Per què escollir el CETT? Els nostres estudiants opinen!

Graus Universitaris

Ainhoa Navas
Cursar assignatures en anglès ens prepara per a un futur laboral on la importància de les llengües serà clau.

Ainhoa Navas

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Nheru González
La oferta de mobilitat internacional del CETT és molt amplia, no et quedes sense plaça a cap universitat.

Nheru González

Grau de Turisme 100% en anglès
Marta Magro
La proximitat del professorat, les instal·lacions i la capacitat d'adaptació i reinvenció davant la situació sanitària fets que valoro del del centre.

Marta Magro

Grau de Turisme

Cicles Formatius

Alex Galian Danso
El CETT m'ha obert les portes a cocteleries referents d'Europa

Alex Galian Danso

Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Aida Alvarez Fuster
Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics.

Aida Alvarez Fuster

Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Joan Carabies
El CETT em va ajudar a establir contacte amb empresaris del meu territori i així començar la meva carrera professional

Joan Carabies

Tècnic Superior en Agencies de Viatges i Gestio d'Esdeveniments