T'esperem a les sessions informatives del 20 i el 22 de febrer
El teu futur comença al CETT
Descobrir què estudiar per construir el teu futur no és una decisió fàcil. Per això, t'ajudem a escollir el camí que millor s'adapta a tu!
Ara t'obrim les portes del centre i t'explicarem les nostres formacions en turisme, hoteleria i gastronomia, i les sortides professionals que tenen. També coneixeràs les instal·lacions i l'equip docent.
No decideixis què fer. Decideix qui vols ser!
Graus Universitaris
20 de febrer a les 17:30 h
- Grau de Turisme
- Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme
- Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- Grau de Direcció Hotelera Internacional
- Grau de Màrqueting, Esdeveniments i Entreteniment
Cicles Formatius
22 de febrer a les 17:30 h
- Tècnic en Cuina - Gastronomia i Serveis de Restauració
- Tècnic en Cuina - Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant
- Tècnic Superior en Direcció de Cuina
- Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
- Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- Tècnic Superior en Gestió d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Per què escollir el CETT? Els nostres estudiants opinen!
Graus Universitaris
Cursar assignatures en anglès ens prepara per a un futur laboral on la importància de les llengües serà clau.
Ainhoa Navas
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
La oferta de mobilitat internacional del CETT és molt amplia, no et quedes sense plaça a cap universitat.
Nheru González
Grau de Turisme 100% en anglès
Cicles Formatius
El CETT m'ha obert les portes a cocteleries referents d'Europa
Alex Galian Danso
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics.
Aida Alvarez Fuster
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració