Fotografia de: Cèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals | CETT
Universitat de Barcelona

Cèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals

05.10.2016
 
Cèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals

Del 2 al 5 d’octubre s’ha celebrat a San Sebastián la SS Gastronomika, unes jornades que són un referent mundial en el món de l’alta gastronomia, un dels millors segons la revista Forbes.

En aquests quatre dies hi ha hagut xerrades, classes magistrals, ponències, cursos i activitats.

El dimarts, 4 d’octubre, Cèsar Cànovas,  coordinador dels serveis de Restauració del CETT-UB, va formar part de la “Tast de novetats de Guzmán Gastronomía amb maridatge de cerveses artesanals”.

Es tractava d’una sessió a tres bandes entre Guzmán Gastronomía, el restaurant racó d’en Cesc (Toni Romero) i el CETT-UB.

Guzmán gastronomía presentava diversos productes novedosos d'origen oriental, amb els que el Toni Romero (xef del Racò d'en Cesc) preparava diversos plats, alguns d'inspiració internacional i altres inspirats en la cuina tradicional. Cèsar Cànovas dirigia el tast i creava i explicava els maridatges amb les  cerveses artesanals escollides per a l’ocasió.

 

Aquí us presentem els maridatges que es van presentar:

d'alvocat i gambes amb algues cruixents maridat amb la cervesa PLANCTONI, una cervesa feta amb plàncton creada per el mateix xef.

  • Ceviche de vieira i Maria Lluïsa amb cervesa Racó d'en Cesc Maria Lluïsa, una cervesa feta amb aquesta planta aromàtica també creada per el Toni Romero.
  • Risoto amb quinoa negre de bacallà a la llauna acompanya de la cervesa Schlenkerla, una Rauschbier (cervesa fumada alemanya) estil Marzen.
  • Guisat de mongeta i porc, acompanyat d'una cervesa fumada i macerada amb jalapeños feta a Osona per la cerveseria Gat Graz que es diu Jalapeño Webon.
  • Préssec infusionat amb pebre, gelat de cervesa d'arròs i aire de plàtan, acompanyat d'una cervesa belga aromatitzada amb mel de la cerveseria Lefevre que es diu Barbar.
  • Que vagi de gust!

    Categories
    ss gastronomika donosti san sebastina gastronomia alta cuina cèsar cànovas raco d'en cesc Guzmán gastronomia cervesa artesanal