Fotografia de: El Campus CETT-UB participa a la primera edició del Festival per a Nomad Foodies Cook&Travel Fest | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT-UB participa a la primera edició del Festival per a Nomad Foodies Cook&Travel Fest

17.05.2018
 
El Campus CETT-UB participa a la primera edició del Festival per a Nomad Foodies Cook&Travel Fest

Els dies 12 i 13 de maig de 2018 es va celebrar el Festival per a Nomad Foodies, Cook&Travel Fest a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. El Campus CETT-UB hi va estar present, participant en un conjunt d’activitats que es van dur a terme al llarg de tot el cap de setmana.

En aquesta primera edició del Festival es van dur a terme diversos tallers gastronòmics, showcookings, així com també taules rodones que vam protagonitzar de la mà del professor, el Dr. Enric López i la professora Emma Pla que el diumenge van parlar de turisme i gastronomia sota el lema de “La gastronomia com a motor turístic d’una ciutat”.

Van reflexionar sobre la rellevància que té la gastronomia a l’hora d’escollir una destinació i van parlar de la situació actual de Barcelona respecte aquest tema.

Els alumnes del Campus CETT-UB també van participar en aquest festival gastronòmic i van donar suport en els diferents estants gastronòmics que es van instal·lar al patí del mateix recinte i que oferien bona teca a tot aquell que es va acostar a conèixer aquesta primera edició del Cook&Travel Fest.

Esperem que aquest només sigui l’inici d’una bona relació entre el Campus i el Festival Cook&Travel

Podeu consultar la galeria de fotos fent clic aquí

Categories
Campus CETT Cook&Travel Gastronomia Festival Foodies