Fotografia de: Convocatòria oberta XIII Premis Treball de Recerca de Batxillerat curs 2018-19 | CETT
Universitat de Barcelona

Convocatòria oberta XIII Premis Treball de Recerca de Batxillerat curs 2018-19

20.12.2018
 
Convocatòria oberta XIII Premis Treball de Recerca de Batxillerat curs 2018-19
Des d'avui 20 de desembre de 2018 fins el 15 de maig de 2019 podeu participar a la XIII edició dels Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat curs 2018-19.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, entitat constituïda l’any 2000 pel Sr. Gaspar Espuña, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i la formació dels estudiants, vol reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquets. En aquest sentit i com a entitat d’interès social, la FGE-CETT premia els millors treballs de recerca aportant un estímul a la seva realització amb rigor,qualitat i profunditat. Amb aquesta finalitat convoca els XIII Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat.

El Premi s’adreça a qualsevol alumne de batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, o d’altres sectors afins a aquets en el curs acadèmic 2018-2019.

Primer Premi:

  • Per a l’autor: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 4.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 2.000 €.
  • Pel professor o tutor del treball de recerca: una tauleta.
  • Pel centre educatiu: un val de 1.000 € per a material educatiu.

Segon Premi:

  • Per a l’autor: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 2.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 1.000 €.
  • Pel professor o tutor del treball de recerca: Smart TV box (reproductor multimèdia).
  • Pel centre educatiu: un val de 500 € per a material educatiu.

Tercer Premi:

  • Per a l’autor: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 1.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 500 €.
  • Pel professor o tutor del treball de recerca: micròfons de solapa sense fils per gravar.
  • Pel centre educatiu: un val de 300 € per a material educatiu.

Accediex a les bases completes dels premis en aquest enllaç.

Els Premis Treballs de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat, estan organitzats per la FGE-CETT i el Campus CETT-UB, patrocinats per la Residència Àgora BCN i amb el suport de l’Agència Catalana de Joventut, el Departament d’Ensenyament i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona.
Categories
Campus CETT-UB CETT FGE-CETT Premis Treball de Recerca de Batxillerat Turisme Hoteleria Gastronomia Recerca estudis premis