Fotografia de: No et perdis les sessions informatives i la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB! | CETT
Universitat de Barcelona

No et perdis les sessions informatives i la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB!

09.01.2019
 
No et perdis les sessions informatives i la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB!
T'agradaria formar-te en turisme, hoteleria o gastronomia? Aquest 2019 no et perdis les properes sessions informatives i la Jornada de Portes Obertes i coneix tot el que t'oferim al Campus CETT-UB! 

Els actes estan dirigits a futurs estudiants que hagin finalitzat o estiguin finalitzant els seus estudis en secundària, ESO o Batxillerat, cicles formatius, estudis universitaris o altres. En aquests, els coordinadors dels cursos impartiran les presentacions pertinents de cada una de les formacions, seguides d'una visita a algunes de les instal·lacions del campus i d'un petit aperitiu a peu dret, on els interessats podran conversar amb els coordinadors i amb l'equip d'orientació al futur alumnat per tal de resoldre tots els dubtes i aprofundir en detall. En alguns dels actes també es duran a terme tallers demostratius i participatius on els assistents podran viure de prop l'experiència CETT-UB!

Per poder atendre les sessions i la jornada de portes obertes, és necessari confirmar l'assistència a través d'aquest formulari adjunt.


DATES

24 de gener de 2019
SESSIÓ INFORMATIVA

21 de febrer de 2019
SESSIÓ INFORMATIVA

6 d'abril de 2019
JORNADA DE PORTES OBERTES

9 de maig de 2019
SESSIÓ INFORMATIVA

18 de juny de 2019
SESSIÓ INFORMATIVA


Al mes de març, del 20 al 24, també ens podreu trobar com cada any al Saló de l'Ensenyament i a Futura al recinte ferial de Montjuic de Barcelona.

Categories
Campus CETT-UB CETT Formacions Estudis Turisme Hoteleria Gastronomia Sessions Informatives Jornada de Portes Obertes