Fotografia de: Arriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses! | CETT
Universitat de Barcelona

Arriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses!

28.01.2019
 
Arriba el CETT Talent, el punt de trobada de talent entre alumnes i empreses!

Comença el compte enrere per a una nova edició de CETT TALENT. Aquest 2019, la tradicionalment coneguda com ‘La Trobada’ ha renovat la seva imatge. El proper dilluns 11 de febrer de 2019, de 9:00h a 18:00h, a l'Hotel Alimara de Barcelona celebrarem enguany la divuitena edició d'aquesta jornada interactiva on estudiants de totes les nostres formacions i empreses del sector connecten.

Sota el lema ‘CONNECTEM, APROPEM i PROGRESSEM’ aproparem les empreses del sector als nostres alumni i alumnes, per tal de treballar i potenciar les seves habilitats comunicatives orientades al seu objectiu professional.

CETT TALENT posarà a disposició de tots els assistents, empreses i alumnat, l'aplicació mòbil CETT EVENTS per a estar informat en tot moment del que està succeint durant la jornada, i on cada individu podrà gestionar la seva pròpia agenda personalitzada.

Des d’avui 28 de gener fins el 6 de febrer, els alumnes podran dur a terme la seva inscripció a l'esdeveniment, el qual compta ja amb més de 60 empreses participants!
Categories
Campus CETT-UB CETT CETT Talent