Fotografia de: El CETT obre les seves portes | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT obre les seves portes

04.06.2020
 
El CETT obre les seves portes

Els futurs estudiants que vulguin conèixer la comunitat CETT de primera mà podran demanar cita prèvia per visitar les instal·lacions.

El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, reprèn la seva activitat de forma esglaonada a partir del 8 de juny, de 8h a 14 h. I ho farà implementant mesures d’actuació i seguint un protocol de màxima prevenció.

Així doncs, juntament amb la represa d’alguns serveis com recepció, Career Services o Secretaria Acadèmica, el CETT obre les seves portes als futurs estudiants. Tothom qui vulgui visitar les instal·lacions podrà fer-ho de 9 a 12.30 h demanant cita prèvia.

Tant en les visites com en la resta d’activitats, el centre seguirà mesures estrictes per minimitzar el risc de transmissió. Així, vol fer possible no només que els estudiants continuin amb la seva formació, sinó també que els futurs estudiants del CETT puguin conèixer de primera mà el centre universitari i la comunitat que l’integra.

El centre fa extensives les recomanacions de les autoritats sanitàries i apel·la, alhora, a la responsabilitat individual de tota la comunitat. Per a la tornada al CETT serà imprescindible l’ús de mascareta i seguir indicacions com evitar el contacte físic, mantenir la distància interpersonal mínima de 2 metres, realitzar una higiene de mans correcta i evitar tocar-se els ulls, el nas o la boca.

Per altra banda, el CETT també ha previst les pautes d’actuació que seguirà en cas de simptomatologia, diferenciarà les vies d’entrada i sortida de l’edifici i establirà diferents torns per evitar aglomeracions i poder mantenir la distància de seguretat de 2 metres.

La seguretat de tota la comunitat CETT, així com garantir a l’alumnat el seguiment d’una formació de qualitat, són elements prioritaris per al CETT. L’equip del centre i, en especial, els orientadors, estan a disposició dels futurs estudiants per resoldre qualsevol dubte sobre la formació o les visites. 

Sol·licita cita prèvia i vine a visitar el CETT

Categories
COVID-19 formació CETT