Fotografia de: La CEO del CETT participa al documental ‘La tramuntana justa’, de la Fundació Jordi Comas Matamala | CETT
Universitat de Barcelona

La CEO del CETT participa al documental ‘La tramuntana justa’, de la Fundació Jordi Comas Matamala

06.07.2021
 
La CEO del CETT participa al documental ‘La tramuntana justa’, de la Fundació Jordi Comas Matamala

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, és una de les participants en La tramuntana justa, un documental que analitza el futur de la Costa Brava amb Jordi Comas com a fil conductor. El documental, promogut per la Fundació Jordi Comas Matamala, porta el mateix títol del llibre, publicat el l’abril de 2013, cinc mesos després del traspàs del conegut empresari hoteler. L’audiovisual actualitza els continguts d’aquell volum i tracta la Costa Brava, des d’una òptica transversal i multidisciplinar.

Dirigit per Josep Puigbó, periodista i patró fundador de la Fundació Jordi Comas Matamala, en el documental hi participen, a més d’Abellanet, els autors del llibre: la seva vídua i presidenta de la fundació, Carme Hospital; els periodistes Pius Pujades, Salvador García-Arbós i Enric Serra, que va ser qui va coordinar l’edició del volum, fruit de la voluntat d’uns quants amics, i que substitueix el traspassat Narcís-Jordi Aragó; l’historiador Ferran Mascarell; l’advocat Jordi Xuclà; el consultor turístic Martí Sabrià; l’editor Ricard Planas; l’escriptor Antoni Puigverd; el naturalista Jordi Sargatal i Joan i Josep Roca, cuiner i cambrer de vins, respectivament, entre d’altres.

L’audiovisual ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, CaixaBank i la Fundació “la Caixa”.

Categories
documental turisme