Fotografia de: Turisme, el cinquè grau universitari amb la inserció laboral més ràpida un cop es finalitzen els estudis | CETT
Universitat de Barcelona

Turisme, el cinquè grau universitari amb la inserció laboral més ràpida un cop es finalitzen els estudis

23.08.2021
 
Turisme, el cinquè grau universitari amb la inserció laboral més ràpida un cop es finalitzen els estudis

Turisme és el cinquè grau amb la inserció laboral més ràpida un cop s’han finalitzat els estudis. 8 de cada 10 graduats en Turisme (84%) aconsegueixen una feina en menys de 3 mesos després d’haver-se titulat, segons dades del darrer estudi d’inserció laboral coordinat per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). Només el superen els graus d’Infermeria, Informàtica, Telecomunicacions i Enginyeria Industrial. En aquesta classificació, Turisme està per sobre de formacions com Enginyeria electrònica, Administració d’Empreses i Arquitectura tècnica.

El CETT-UB, per sobre de la mitjana en inserció laboral en Turisme

En el cas dels graduats de Turisme del CETT-UB, el percentatge d’inserció en menys de tres mesos és més elevat que la mitjana de Catalunya i arriba al 87%. A més a més, la satisfacció per haver cursat els estudis al CETT és molt alta perquè un 82,6% assegura que repetiria la formació al mateix centre.

Un 87% de les persones recentment graduades del CETT-UB en Turisme té feina a temps complet i un 67% té un contracte fix o indefinit. Quatre de cada 10 persones graduades van accedir a la primera feina gràcies a les pràctiques o a serveis universitaris. El salari mitjà de l'alumnat graduat en Turisme al CETT el 2020 és de 1.891 euros bruts i quatre de cada 10 cobren més de 2.000 euros al mes.

El CETT-UB ofereix el grau de Turisme amb tres especialitzacions per ajustar-se als perfils que el mercat requereix:

A més, el grau ofereix l’opció de fer-se 100% en anglès per preparar perfils amb vocació internacional. També existeix la possibilitat de les dobles titulacions que es finalitzen a universitats col·laboradores internacionals com la Grenoble École de Management, la Michigan State University i la JAMK University of Applied Sciences.

Categories
grau de turisme turisme