Fotografia de: Participació del CETT a la reunió de l'Assemblea de l'OMT | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT participa a la reunió de l'Assemblea General de l'OMT

01.12.2021
 

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, han assistit a la 24a reunió de l’Assemblea General de l’Organització Mundial de Turisme (OMT). Celebrada aquesta setmana a Madrid, la trobada ha aplegat més de 1.000 participants, entre els quals hi havia ministres de turisme i representants d’organitzacions internacionals i del sector privat. Es tracta de la primera reunió de turisme veritablement global que té lloc des de l'inici de la pandèmia, amb la innovació, l'educació i les inversions com a prioritats a l'ordre del dia. El CETT és membre afiliat de l’OMT i la seva CEO forma part de la Junta de Membres Afiliats.


Propostes del CETT per al 2022

A l’assemblea, s’hi va donar a conèixer el Programa de Treball 2022, que defineix les línies d'acció prioritàries del Departament de Membres Afiliats. En aquest àmbit, el CETT va presentar-hi dues propostes per a l’any vinent. D’una banda, el IV CETT Smart Tourism Congress Barcelona, un espai de referència i trobada entre professionals, acadèmics i emprenedors, que tindrà lloc el novembre. De l’altra, hi va donar a conèixer el Terres Check-In, el primer international hospitality film awards, que es preveu celebrar el 6 de setembre amb l’objectiu de convertir-se en el referent mundial en l’àmbit audiovisual com a eina de màrqueting de les organitzacions que formen el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Aquesta iniciativa la durien a terme la CETT Fundació amb la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas Matamala i Terres amb el guiatge del Comitè Internacional de Festivals de Cine de Turisme (CIFFT).

Educació turística online

A l’Assemblea General de l’OMT, el CETT també va estar present al Comitè d’Educació Turística Online, de la qual la Dra. Maria Abellanet i Meya és integrant. En aquest sentit, el CETT tindrà tres cursos a l’OMT Online Academy: El revenue management: origen i evolució fins a les darreres tendències, Planificació i estratègies de desenvolupament turístic en destinacions i Tècniques bàsiques de cuina.

Assemblea de l'OMT a Madrid

El CETT ha participat a l'assemblea de l'OMT