Fotografia de: Tourist Talent Management, jornada d'excel·lència turística | CETT
Universitat de Barcelona

La jornada Tourist Talent Management impulsa l’excel·lència turística el 6 d’abril a Barcelona

23.03.2022
 

La CETT Fundació, la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas organitzen el Tourist Talent Management (TTM) el dimecres 6 d’abril al Campus CETT - Hotel Alimara Barcelona. Amb taules rodones i keynotes d’experts del sector, la jornada busca impulsar el desenvolupament del talent al sector turístic com a motor de canvi i excel·lència turística.


Programa del TTM

El Tourist Talent Management pretén respondre algunes de les preguntes que els reptes de del turisme plantegen a mitjà i llarg termini a escala mundial. Com es torna a connectar els mercats amb els clients? Com s’estableixen les aliances estratègiques per recuperar la indústria després de la Covid-19? Com es una transformació cap a un model sostenible i responsable? Com es fa el sector més atractiu per a les noves generacions?


Patrocinadors i col·laboradors del TTM

Els patrocinadors globals del TTM són Eurofirms Groups i Turijobs. Els col·laboradors institucionals són l’OMT, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Girona. Els altres col·laboradors són KTC Global i l’Associació Espanyola de Directors d’Hotel. L’agència EFE n’és el media partner.


Allotjament a l’Hotel Alimara

Si necessites allotjar-te a l’Hotel Alimara, tindràs un descompte per ser assistent del Tourism Talent Management. Pots entrar a la web de l’hotel i fer la teva reserva amb el codi promocional TTM.

TTM Barcelona