1969-70 2019-20
Convocatòria oberta fins el 3 de juny
Tens fins el 15 de juny per presentar la teva candidatura
Convocatòria oberta fins el 13 de juliol
Convocatòria oberta fins el 20 de setembre
Pere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"
22.06.2022
Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje...
Llegir tot
Col·laboració entre el CETT-UB i RMIT Vietnam per buscar solucions al turisme de masses al Delta de l’Ebre
21.06.2022
Estudiants del CETT-UB i RMIT Vietnam han treballat en grups mixtos amb les autoritats locals i autonò...
Felipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que t...
17.06.2022
Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al c...
Toni Castellar (Ballena Alegre): “També es pot contribuir a la preservació del planeta mentre es fan vacanc...
Toni Castellar és el director del càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Va néixer a Barcelo...
Sèries i documentals sobre Gastronomia Sostenible
En el dia de la Gastronomia Sostenible , la coordinadora del Màster en Gastronomia Sostenible del CETT...
Ana Beatriz Giorgiani: "La mobilitat acadèmica va ser una gran experiència d'estudis i social"
15.06.2022
Ana Beatriz Giorgiani té 23 anys i és brasilera. Està a l'últim curs de Cicle de Tècnic Superior d'Agè...
Roger Ortuño (Comerjapones.com): “El sake no és llepafils amb el menjar, perquè pot harmonitzar amb tota me...
Roger Ortuño (Barcelona, 1974) és sommelier de sakes i director de Comerjapones.com , una web de refer...
Maragda Ferrer Gràcia: "Durant la pandèmia, les cuines hospitalàries van adoptar mesures similars sense com...
13.06.2022
Maragda Ferrer Gràcia va néixer a Barcelona fa 23 anys. D’ençà que es va graduar en el Grau de Cièncie...
El seminari de Compra Pública Alimentària Sostenible, dimecres a l’Hotel Alimara
10.06.2022
L’ Hotel Alimara acull el seminari de Compra Pública Alimentària Sostenible el dimecres 15 de juny. Es...
Acceptar totes les cookies Mostrar detalls