1969-70 2019-20
Convocatòria oberta fins el 3 de juny
Tens fins el 15 de juny per presentar la teva candidatura
Convocatòria oberta fins el 13 de juliol
Convocatòria oberta fins el 20 de setembre
L’OMT i el CETT-UB creen les beques del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme
30.06.2022
L’ Organització Mundial del Turisme (OMT) i el CETT-UB han creat les beques del Grau de Negoci Digital...
Llegir tot
"El màster del CETT em va obrir un ventall de perspectives sobre la gestió turística del patrimoni natural ...
29.06.2022
Gail Fernández és de Costa Rica. Per raons familiars, va créixer a prop del periodisme turístic, però,...
Santiago Quiroga (IFEMA Madrid): “Compartim amb els nostres clients el compromís amb la sostenibilitat”
27.06.2022
Santiago Quiroga va néixer a La Corunya fa 57 anys, dels quals gairebé trenta els ha passat treballant...
Pere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"
22.06.2022
Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje...
Col·laboració entre el CETT-UB i RMIT Vietnam per buscar solucions al turisme de masses al Delta de l’Ebre
21.06.2022
Estudiants del CETT-UB i RMIT Vietnam han treballat en grups mixtos amb les autoritats locals i autonò...
Felipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que t...
17.06.2022
Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al c...
Toni Castellar (Ballena Alegre): “També es pot contribuir a la preservació del planeta mentre es fan vacanc...
Toni Castellar és el director del càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Va néixer a Barcelo...
Sèries i documentals sobre Gastronomia Sostenible
En el dia de la Gastronomia Sostenible , la coordinadora del Màster en Gastronomia Sostenible del CETT...
Ana Beatriz Giorgiani: "La mobilitat acadèmica va ser una gran experiència d'estudis i social"
15.06.2022
Ana Beatriz Giorgiani té 23 anys i és brasilera. Està a l'últim curs de Cicle de Tècnic Superior d'Agè...
Acceptar totes les cookies Mostrar detalls