Inauguració del 54è curs acadèmic 2023-2024 amb Paula Fernández-Ochoa

13.10.2023
 
Inauguració del 54è curs acadèmic 2023-2024 amb Paula Fernández-Ochoa

L'Acte d'Inauguració del 54è curs acadèmic del CETT tindrà lloc el 25 d'octubre, a les 13.00 h al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara Barcelona.

Maria Cusó, periodista, serà la conductora de l’acte i donarà la benvinguda a la dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, que dedicarà unes paraules als assistents per a donar inici a l'esdeveniment. El dr. Joan Guàrdia, mgfc. rector de la Universitat de Barcelona, clausurarà l'acte amb unes paraules.

Lliçó inaugural amb Paula Fernández-Ochoa

La lliçó Inaugural sota el títol "No tengo fuerzas para rendirme" serà a càrrec de Paula Fernández-Ochoa. Fernández-Ochoa és consultora i fundadora de +MoreThanLaw i VivircorRiendo.

També és membre de la Junta Directiva de la Real Federación Española de Deportes de Invierno i speaker en empreses, fòrums i organitzacions,així com ambaixadora de marques i projectes solidaris i coescriptora del llibre "La Montaña y la vida" d'Ed. Desnivel 2018, que explora la muntanya com un gran catalitzador d'emocions.

Quins son els teus reptes?

Per la Paula Fernández-Ochoa el més recent ha estat finalizar la Marathon Des Sables. I és que pocs podríem pensar que va començar a correr el 2013 i només deu anys més tard ja fa ultra maratons.

El seu lema és "Que a reír no te gane nadie". I és que ella viu amb intensitat la vida cor RIENDO, corrent i rient. Així entén el benestar, com la pedra angular de l'èxit. Tindrem el privilegi d'escoltar-la en una lliçó inaugural on ens parlarà dels valors de l'esport més enllà de l'esport: la capacitat d'esforçar-nos i de superar-nos, de treballar en equip i de respectar els altres.

Prepara't perquè t'inspiri a ser la teva millor versió!

Confirma la teva assistència a la invitació que t'hem enviat pel Campus Virtual. Tens temps fins el diumenge 22 d'octubre a les 23.59h. Places limitades que s'atorgaran per ordre d'arribada de les confirmacions.

Lliçó Inaugural
Ponència Lliçó Inaugural