IMPULS A L'EMPRENEDORIA

CETT Fundació treballa per potenciar la generació de projectes emprenedors, tot impulsant la innovació i creant sinergies i projectes amb visió de futur. A més, fomenta la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental entre les empreses i institucions, com a clau per a garantir el seu futur i contribuint, així, a aportar valor a la societat.

Entre d'altres accions, destaquen els dos premis que CETT Fundació otorga per potenciar els projectes emprenedors:

Premi “Els 3 pioners”

En el marc dels Premis Alimara, la CETT Fundació lliura el seu premi Els 3 Pioners.

El premi, creat conjuntament amb la Fundació Jordi Comas Matamala i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han sigut precursores i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi "Els 3 Pioners".

Premis Alimara

Premi Projectes Emprenedors

L’objectiu del Premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic posant el focus en la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring CETT.

Participa ara en la XX edició dels #PremisCETTemprenedors!

A qui s'adreça

El Premi s'adreça a persones físiques o a empreses que s'hagin constituït a partir de gener de 2020 en endavant. I, de forma específica, a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja tinguin un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testejar o incorporar diferents elements clau del mateix que ajudin a la seva acceleració.

Els Premis

El Premi consisteix en un període d’assessorament de 6 mesos dels projectes per part de membres de l’equip de mentoring CETT i una dotació econòmica.

El mentoring es basa en la transferència de coneixement i experiència per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament del projecte i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

Detalls del mentoring CETT:

  • S’iniciarà durant el segon semestre de 2023 i acabarà 6 mesos més tard.
  • CETT Fundació assignarà els mentors a cada un dels projectes guanyadors.
  • Un membre de l’equip docent del CETT-UB durà a terme el seguiment de l’esmentat procés a mode de co-mentoring.

Les dotacions econòmiques són les següents:

  • Primer premi: 3.600 €
  • Segon Premi: 2.400 €
  • Tercer Premi: 1.800 €

La dotació econòmica serà lliurada als guanyadors en dos terminis: un a meitat del procés de mentoring i l’altra un cop acabat aquest període, sempre en base als informes d’aprofitament positiu del mentoring realitzats pels mentors dels projectes guardonats.

Tanmateix, aquesta haurà de ser invertida principalment en accions de màrqueting digital que ajudin a potenciar l’acceleració del projecte a través de les diferents accions que es puguin realitzar en funció del negoci, mercat, públics, etc. Aquesta inversió haurà de ser degudament justificada i documentada.

Mentors
Ester Almenar Taya

Ester Almenar Taya

Sòcia a Koncepts Consultora

Em dedico a la consultoria estratègica


Estratègia | Màrqueting | Desenvolupament de nous productes

Mireia Barba Cuscó

Mireia Barba Cuscó

Presidenta Fundació Espigoladors i CEO E.I. ES IM-PERFECT FOOD S.L.

Emprenedora social i activista social i mediambiental. Confundadora i directora de la Fundació Espigoladors i l'empresa d'inserció ES IM-PERFECT FOOD S.L., ambdues organitzacions dedicades a la lluita per l'aprofitament alimentari i l'empoderament de col·lectius en situació de vulnerabilitat


Estratègia | Emprenedoria social

Albert Domingo Mengosa

Albert Domingo Mengosa

Conseller Delegat a NexTReT

Lidero la meva empresa (NexTReT) i inverteixo en projectes en fase inicial a Itnig.


Serveis | solucions TIC

Dr. Enric López C

Dr. Enric López C

Director Emprenedoria - CETT Fundació / Lecturer & Researcher - CETT-UB

Formar i "transferir" el talent expert en turisme, hoteleria i gastronomia de les aules al sector, potenciant la innovació i l'emprenedoria.


Emprenedoria | Màrqueting Digital | Innovació | Formació | Comunicació

Josep M. Valero Pascual

Josep M. Valero Pascual

Gestor de projectes. Nestlé S.A.

Format en l’àmbit tècnic i posteriorment en gestió, amb més de 20 anys d’experiència en un entorn multinacional a Nestlé. Emprenedor i impulsor d’iniciatives al voltant d’Internet. Mentor a diferents acceleradores i inversor d'startups en fase seed.


Model de negoci | Business Development | Operacions | Estratègia | B2B | B2C | Inversió

Manel Casals Saborit

Manel Casals Saborit

General Manager del Gremi d'Hotels de Barcelona

Treballo amb especial implicació en el desenvolupament del sector hoteler de Barcelona i, del dinamisme econòmic i creixement turístic de la ciutat en els àmbits socioeconòmics i d’innovació.


Hotels i turisme | Innovació | Economia | Traveltech | Turisme de Negocis | Qualitat turística

Ana Monjo Gallego

Ana Monjo Gallego

Consultora Sènior de Dinamització de Clústers a ACCIÓ

Treballant l'estratègia i la competitivitat empresarial a través dels Clústers, especialment en l'àmbit TIC i Audiovisual. Responsable de la iniciativa Clúster TIC Turisme.


Clústers | Estratègia | Traveltech

Guille Rogríguez

Guille Rogríguez

Global Head of Social Media & Online Reputation

Dirigeixo l'estratègia corporativa de Social Media i Reputació Online de Palladium Hotel Group i les diferents marques. Estratègia de continguts, presència a xarxes socials, Social Ads, Influencer Marketing i Crisi de reputació.


Social Media | Estratègia | Marketing | Digital | Influencer marketing |Reputació | Innovació

Aïda Bravo

Aïda Bravo

Business Developer StartUB! Universitat de Barcelona

Des de sempre he estat vinculada a l'impuls de l'emprenedoria i les relacions universitat-empresa-societat. Actualment, formo part de l'equip d'StartUB!, la unitat de la Universitat de Barcelona que fomenta la cultura emprenedora en la comunitat universitària.


Model de negoci | Ecosistema | Recursos per emprendre

Pep Garcia

Pep Garcia

CEO Maxchief Europe SL - President Consell Acadèmic Club Marketing Barcelona

Empresari. Emprenedor. Mentor d'emprenedor@s. Inversor. Professor d'emprendoria, màrqueting i innovació. Vice-President de la Fundació per a la Creativació.


Business Development | Comunicació | Estratègia | Internacionalització | Innovació | Màrqueting | Vendes B2B i B2C

Alfonso Pérez Liñán

Alfonso Pérez Liñán

Director Corporatiu Vendes i Màrqueting Only YOU Hotels- Ayre Hoteles

Estratègia de Vendes i Màrqueting a diferente marquess hoteleres enfocades al Customer Experience i en el segment de Luxe experiencial.


Transformació digital | Branding | Comunicació | Social media | Creativitat i disseny | Màrqueting digital | Revenue management | Customer experience | Meetings and events

Toni Mascaró Perez

Toni Mascaró Pérez

CEO de eMascaró i eMascaró Leisure

Apasionat de la creativitat, la innovació i el emprenedoria. Mentor de projectes i ponent en conferències i events. Desenvolupa, col·labora i inverteix en projectes que busquen innovar a través de l'estratègia, la creativitat i les tecnologies, creant projectes digitals de màxim nivell i ajudant en tot el seu procés de transformació digital.


Consultoria | Estratègia | Transformació digital | Connexió B2B

Miguel Carretero Rodríguez

Miguel Carretero Rodríguez

FI Boost Leader - FI Group

Responsable a FI Group del departament que engloba el programa d'acceleració FI Boost i el vehicle d'inversió FI Nvest.


Roadmap de finançament (públic i privat) | Connexió B2B

Xavier Gassó Companys

Xavier Gassó Companys

Professor i Coach

Professor en soft skills, talent, management, leadership, emprenedoria, i finances, i coach. 30 anys exercint de CFO en entorns multinacionals.


Talent | RRHH | Management | Lideratge | Coaching

Anna M. Sánchez Oresanz

Anna M. Sánchez Oresanz

Cap de l'Oficina de Màrqueting Turístic - Diputació de Barcelona

El nostre objectiu és liderar el màrqueting turístic de la Destinació Barcelona en col·laboració amb el sector turístic i els ens de màrqueting del territori, fomentant un turisme sostenible i responsable que contribueixi al desenvolupament econòmic i al benestar de la població.


Màrqueting | Estratègia | Comunicació | Col·laboració | Institucions | Branding

Rafa Casas

Rafa Casas

Chief Commercial Officer (CCO) Incapto Coffee

Dirigeixo l'equip comercial B2B d'Incapto Coffee. Entre les meves funcions, definir l'estratègia comercial d'Incapte a Espanya.


B2B | SaaS | Ventes | Estratègia de ventes | Gestió d'equips comercials

Xavier García

Xavier García

Clúster Manager

Dinamitzar el recent constituit cluster en tecnologia turística.


Emprenedoria | Estratègia | Tecnologia | Innovació | Turisme

María José Marín Vidal

María José Marín Vidal

CaixaBank Hotels & Tourism DT Barcelona

Responsable del segment Hotels & Tourism a CaixaBank de la Territorial de Barcelona. Acompanyo els gestors en el plantejament de les operacions, serveis i altres propostes de valor al sector.


Sector hoteler | Estratègies

Montserrat Peñarroya Farell

Montserrat Peñarroya Farell

Directora General de Quadrant Alfa, S.L.

Ajudo als emprenedors adaptar els seus models de negoci al mercat en línia, arribant a nous mercats i innovant en màrqueting.


Màrqueting | Estratègia | Comunicació | Col·laboració | Institucions | Branding

Cristina Moyano

Cristina Moyano

Amadeus It Group S.A.

La Cristina té més de 15 anys d'experiència, 8 com a consultora estratègica i els últims 7 enfocats a l'emprenedoria. Va formar part de l'equip fundador d'una acceleradora, Endeavour Spain. Ha treballat principalment a Espanya i els Estats Units. Durant els últims 4 anys i mig gestiona inversions a Amadeus Ventures, el programa d'inversió inicial del grup Amadeus IT. Actualment lidera la gestió de la transformació dins de la línia de negoci de distribució. També col·labora com a professora, mentora i jurat a IE Business School.

Venture Capital | Corporate Venture Capital | Startups & Scaleups | Innovation | Strategy | Business Development | Transformation

Com participar

Els participants han d’omplir el formulari de participació i seguir els passos detallats al procediment de selecció. La data límit per participar es fins el 20 de setembre de 2023 a les 23.59 h.

AVÍS: Ampliem la data d'inscripció fins el 15 d'octubre!

El fet de concursar suposa l'acceptació de les bases. [Descarregar les bases en PDF]

Descarregar el pla d'empresa

Procediment de selecció

ETAPA I

Dates: Fins el 15 d'octubre de 2023

Procediment: Presentar el formulari de sol·licitud de participació amb tots els camps correctament complimentats i adjuntar la documentació detallada a continuació.

Per a les persones físiques que presentin un projecte:

  • Còpia del DNI de les persones que presenten el projecte
  • Currículum
  • Pla d’empresa del projecte

Per a una empresa ja constituïda:

  • Còpia del DNI de les persones físiques que realitzen la inscripció
  • Còpia del NIF de l’empresa
  • Còpia de documentació pública acreditativa de la representació o dels poders amb els que actua
  • Còpia de l’escriptura de constitució i de les modificacions posteriors que hagi sofert
  • Pla d’empresa del projecte

El pla d’empresa del projecte haurà de seguir el model aquí adjunt

Selecció: Per delegació del jurat, un primer equip tècnic format pel director de formació del CETT-UB durà a terme la selecció d'idees per a la segona etapa, triant aquelles que consideri més responsables, innovadores, econòmicament viables i què ofereixin productes o serveis vinculats als àmbits del turisme, l’hoteleria i/o la gastronomia.

ETAPA II (si aplica)

Dates: Octubre 2023

Procediment: els candidats hauran de fer un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts.

Selecció: Per delegació del jurat, un equip tècnic format per especialistes de l’àmbit de l’economia, les finances, el màrqueting, les TIC, dret i qualitat, medi ambient i l’emprenedoria, durà a terme la selecció dels projectes finalistes.

ETAPA III

Dates: Novembre 2023.

Procediment: els finalistes hauran de fer un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts davant del jurat.

Selecció: El jurat, un cop escoltats els candidats i analitzat l'informe de l'equip tècnic especialitzat, escollirà els tres projectes que consideri mereixedors dels premis.

Organitza

El Premi organitzat per CETT Fundació compta amb la col·laboració principal de la Diputació de Barcelona, així com amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional.

Històric de premiats
2022
  • "Beder", de Gabriel Rubió Mercadé, Willka Ficapal Lamoglia, David Lerma Cortés i Pablo Félez Solans
  • "Noah", de Eduard Iglesias Guasch i Cristina Sánchez Montesó
  • "Ikurius", de Maria Angeles Fernández Vallés, Carlos Cosials Ruiz, Balbina Rocosa Alsina i Armand Rubiño Obiol
2021
  • "I dissapear biodrops", de Sergi Ferran Orellana | Aitor Susaño Blanco
  • "Harbest market", d'Álvaro Pérez Redondo
  • "Oasis Hunters", de Joshua Molina Cara
2020
  • "Gastrocampo", de Léa Blanchard
  • "Testingin", de Giorgia Mariani
  • "Wakesenses", de Israel Martínez Mingote
2019
  • "Vanwoow", de Auxi Piñero Martos, Manuel Guisado Peña, Javier Guisado Peña i Ana Margarita Galindo Alvarez
  • "Chartok", de Luz Alvarado Zaiz i Joan Sanz
  • "Avinturat", de Elisabet Cots Foraster
2018
  • "Maurici Cot pastisseria i postres", de Maurici Cot Borràs
  • "EasyTravel App", de Guillermo Onrubia Soler i Victor Corominas Bassas
  • "Sharify", de Gemma Prenafeta Ribera
2017
  • "Cap a mar", de Cristina M Caparros Vazquez, Maria Martinez Belló, Nuria Navarro Vila i Nuria May Masnou
  • "Planomi", de Roger Gibert Piqué, Albert Grau Perisé, Toni Aguiló Colldeforn i Dani Olivares Ortega (1r accèssit)
  • "Deus Projecte", de Robert Ruiz Moreno (2n accèssit ex aequo)
  • "Onvaig.cat", de Laia Andreu Pejoan (2n accèssit ex aequo)
2016
  • "Lazzum", de Núria Valero Esteban, Jennifer Baños Gata, i Enrique Varela Couceiro
  • "Check-eat", de Maria Florencia Somaschini, Montserrat Camprubí Cabané, i Christian Rodríguez Fornos (1r accèssit)
  • "Geencostumers", de Jaume Padilla Just (2n accèssit)
2015
  • "Waitless", d'Adrián Barriuso López, Javier Linares Amat, Jordi Andreu Corbatón i Roger Lascorz Guiu
  • "Student Tourism Congress", de Marc Perea Brit, Artur Mas Rakosnik, Pol Pau Garrido i Salvador Sarrió Gomis (1r accèssit)
  • "Barcelona Zero Limits", de Julià Montero Ortega i Iris Bargalló Arraut (2n accèssit)
2014
  • "Triwik", de Pablo Querol i Carolina López García
  • "Wel·lis - Serveis apícoles", de Jaume Clotet Arqué (1r accèssit)
  • "Pic up", de Marta Cardona Colomina, Àlex Catarineu Morales i Ferran Plana Buñuel (2n accèssit)
2013
  • "Prometteo: Deaf Display", de Sara Giménez Bolillo
  • "Emotioners", de Berta Creus Cuadras (1r accèssit)
  • "Retaste Spain", de Anna Torres Tobeña (2n accèssit)
2012
  • "The Hostelbox. New sleeping concept" de Javier Velat Castillo i Eduardo Albors Ripoll
  • "Labtrip, Smart Travel Experiences", de Jordi Gámez Picón i Demis Torres Baró (1r accèssit)
  • "PAX# Genuine tourism Advisors", de Pau Pitarch de Dalmases i en Pablo Urani Higgimbotton (2n accèssit)
2011
  • "Burricleta", de María Regina Casas Segura i Joan Sales Peña
  • "Màrqueting tecnològic mòbil", de Núria Cervantes Bañón
  • "Iwanna.travel", de Marc García Mayneris
2010
  • "Ouisellyou", de Neus Carruesco i Marí i Laura Domínguez Remy (1r accèssit)
  • "Traiectus", de Eduard Martinell Vidal (2n accèssit ex aequo)
  • "Buggyng BCN", de Carlota Freixas Artigas i Victòria Zaldívar Sáez (2n accèssit ex aequo)
2009
  • "Cultruta SL", de Joan Coll Riba
  • "Apartaments La Força SL", de ricard Palou Adrian
2008
  • Agtech Tours SL”, de Cristina Dalmau i Vilella
  • Cultur Brazil- Brazil Pass Festival", de Fernanda Linhares Garcés, Renata Dias i Silvana Teixera (1r accèssit)
  • La manreana, aprèn el camp, viu la granja", de Jaume Graus Peiró i Teòfil Camí Gibert (2n accèssit)
2007
  • "Ta with You SL", de Diego Bartolomé.
  • La Casona de Calderón” d'Elena i Maria Aurora Calderón (1r accèssit)
  • Globus Mundi”, de Francesc Canals (2n accèssit)
2006
  • "Golden Quads", de Sandra Gard
  • "4bodeguers", de Marta Carbonell
2005
  • "El Celler de la Riba", d'Alba Salvador
  • "Camino del Apu Ausangate", de Roger Martín Valencia Espinoza (1r accèssit)
  • "Hotel-restaurant Mas de Forès", de Roger Puiggrós Sala (2n accèssit)

Vols participar? Consulta les bases i omple aquest formulari