QUI SOM >

Història

Gaspar Espuña i Josep Maria Trias funden el CETT l’any 1969, una institució que buscava formar els millor professionals per donar resposta a les necessitats d’un nou sector, el del turisme, que estava desenvolupant-se molt ràpidament durant els anys 60.

El grup CETT s’ha anat desenvolupant al llarg d’aquests anys i, actualment, a més del centre de formació i les seves aules de tecnologia aplicada, gestiona un hotel de quatre estrelles, un restaurant, una residència, un restaurant-cafeteria i un restaurant gastronòmic.

Una formació pràctica

Aquests espais són, a més, centres d’aplicació on l’alumnat pot posar en pràctica els seus coneixements durant el període de formació i aprofitar l’experiència de les empreses i els seus professionals.

Tenint en compte aquest context, i per tal de portar els valors i les propostes del CETT un pas més enllà, Gaspar Espuña va constituir la Fundació l’any 2000.

Aquesta neix amb la mateixa filosofia que sempre ha caracteritzat el CETT i es converteix en una fundació oberta, creativa i motor de la pròpia activitat del centre.

gaspar espuña