IMPULS AL CONEIXEMENT

CETT Fundació dona suport i fomenta la formació i la investigació turística, hotelera i gastronòmica, així com l’aplicació de noves tecnologies al sector:

 • Dona suport als estudis de recerca turística o tesis doctorals, per generar coneixement i "construir" la Ciència del Turisme
 • Facilita l'assistència del professorat a jornades i congressos acadèmics
 • Impulsa els Grups de Recerca del CETT, així com el professorat doctorant del CETT-UB
 • Col·labora en l’edició d’estudis de turisme i altres llibres o revistes d'interès turístic i publicació de documents

En aquest context, algunes de les iniciatives que CETT Fundació té en marxa per impulsar aquesta investigació en el sector són:

 • Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT: té com a objectiu impulsar la recerca i la transferència de coneixement en els seus àmbits d’actuació. Es tracta d'una iniciativa conjunta del CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, la Universitat de Barcelona, CETT Fundació, i l’Ajuntament de Barcelona.
 • CETT Smart Tourism Congress Barcelona: Congrés internacional focalitzat en un dels àmbits més innovadors del turisme d'avui, en el qual, gràcies a la participació de diferents experts internacionals vinculats a la realitat de l’Smart Tourism, s’analitza aquest fenomen en profunditat i s’articulen sinèrgies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles.
 • Tourist Talent Management: té com a finalitat promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d’interès vinculats amb la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic, en benefici del desenvolupament sostenible i responsable del turisme, i contribuint de manera activa a la millora de la competitivitat turística i la seva recuperació.
 • Terres LAB: té l’objectiu d’explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques. És una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala.
 • Terres Check-in: busca ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’Hospitality i esdevenir aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. És una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala.
 • Observatori del CETT: espai de discussió en el qual el món acadèmic es troba amb professionals de diverses disciplines per posar en comú experiències i perspectives de futur sobre qüestions d’interès.

CETT Fundació també fomenta iniciatives i projectes innovadors que aportin millores en la gestió turística i afavoreixin l'activitat emprenedora dels joves, incentivant-los a desenvolupar les seves idees i ajudant-los perquè els seus projectes es converteixin en una realitat:

 • Projectes d'ambientalització curricular de la formació turística
 • Creació del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, promogut pel CETT, el Campus de l' Alimentació Torribera (UB), la UPC i la Fundació Alícia
 • Creació de l'Aula dels Sentits, actualment "Espai dels Sentits", aula renovada al 2013 i destinada al desenvolupament, la investigació i experimentació dels sentits aplicats a l'àmbit gastronòmic, amb la finalitat d'interrelacionar diferents disciplines com la ciència, l'art, la industria alimentària, etc.
 • Concurs anual de Projectes Emprenedors en el sector turístic

Reviu els esdeveniments de CETT Fundació

CETT Smart Tourism Congress Barcelona

STCB

Tourist Talent Management

Terres Check-in

Terres Check-in

Observatori CETT