Grado en Ciencias Culinarias y Gastronómicas

Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

  • Durada
    4 cursos
  • Crèdits
    240 ECTS
  • Data d'inici
    Setembre 2025
  • Modalitat
  • Itineraris d'especialització
    I+D Culinari en la Indústria Alimentària | Innovació i Creativitat Culinàries | Gestió de la Restauració Col·lectiva
  • Llengües
  • Nota de tall
    5.00
  • Codi d'accés
    11113
Seccions

Responsable Acadèmica EUHT CETT-UB

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Responsable Acadèmic Campus Torribera (UB)

AXEL BIDON-CHANAL BADIA

Professor Agregat Serra Húnter

Universitat de Barcelona

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

Professorat

JORDI BARBA COSTA

Professor

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

AXEL BIDON-CHANAL BADIA

Professor Agregat Serra Húnter

Universitat de Barcelona

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ÁLVARO BRUN GIL

Professor de Cuina

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor i Investigador

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora àrea de Gastronomia

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

SILVIA CULELL VILANOVA

Gerente

VIDALBA EXPERIÈNCIES, S.L

FRANCISCO JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

Corporate & Career Services Director

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor i Investigador

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

MAYTE GARCÍA BUENO

BERNAT GUIXER MAÑÉ

Investigador

El Celler de Can Roca

RAFAEL LLORACH ASUNCION

Professor Lector

UB - Campus de l'Alimentació

HELENA MARTÍN GÓMEZ

Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

TOMÁS MEROÑO

Profesor Lector

Universitat de Barcelona

JUAN JOSÉ MORENO AZNÁREZ

Catedràtic d'Universitat

UB - Campus de l'Alimentació

ANDREA ORDÓÑEZ GARDE

Professora de Llengua estrangera

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

CLARA PRATA GASPAR

Professora Associada

UB - Facultat Geografia i Història

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

JOANA RELAT PARDO

Professora Agregada

UB - Campus de l'Alimentació

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

MONTSERRAT RIU AUMATELL

Coordinadora Acadèmica del laboratori docent d'anàlisi sensorial

UB - Campus de l'Alimentació

LinkedinLinkedin
Orcid Orcid

ANA RIVERA PINZANO

Investigadora

Fundacio Miquel Agustí

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Directora del Màster Universitari en Gastronomia Sostenible

CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor

Sevyservice Associates, S.L.

ROSER VILA CASANOVAS

Professora Titular d'Universitat

UB - Facultat de Farmàcia

ELSA YRANZO ROJAS

Fundadora

Elsa Yranzo. Creative Food Studio Bcn