Una titulació universitària única
- Estudiaràs un grau que et permetrà beneficiar-te de la suma del coneixement especialitzat, experiència formativa i serveis de les institucions i els centres que l’han promogut.
- És el primer Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s’ofereix a Catalunya, un territori clau a escala mundial en la indústria i la producció agroalimentàries. Líder d’una cuina creativa i d’avantguarda, i una de les primeres potències turístiques que té la gastronomia com un dels seus recursos més valorats.
- Faràs la teva formació a les instal·lacions, laboratoris i equipaments tècnics de les universitats i les institucions que hi participen, en dos campus que compten amb amplis recursos.
- És una formació internacional que facilita els teus estudis i pràctiques en universitats i empreses internacionals de prestigi.
- L’alumnat disposa d’equips d’investigació experta dels dos Campus, empresa, ciència i cuina, agronomia i innovació culinària i tecnològica, entre d’altres.
- El prestigi de la suma de coneixement de la UB i el CETT, amb més de 50 anys de trajectòria i experiència en Hoteleria, Turisme i Gastronomia.