QUÈ FEM >

PREMI ALS MILLORS PROJECTES FINALS DE CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DEL CETT

CETT Fundació, entitat constituïda l’any 2000 pel Sr. Gaspar Espunya, impulsa la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquest sentit, i com a entitat d’interès social, convoca el Premi CETT Fundació als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT per incentivar a l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de l'Escola Tècnica Professional del CETT a desenvolupar els seus Projectes Finals de Cicle fomentant l’excel·lència, aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

Premis PFC Cicles
A qui s'adreça

El Premi s’adreça a tot l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior de Turisme i Hoteleria del CETT que que hagin obtingut la qualificació d’Excel·lent o Matrícula d’Honor en el seu Projecte Final de Cicles Formatius en el camp del turisme, l’hoteleria i/o la gastronomia en el curs acadèmic 2022-2023.

El premi

PREMI AL MILLOR PROJECTE FINAL DE CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR:

Les persones premiades podran escollir una de les següents opcions:

  • Una beca del 70% de l'import total del primer curs del Grau de Turisme impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
  • Una beca del 55% de l'import total del primer curs del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
  • Una beca del 70% de l'import total del primer curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior impartit pel CETT (excepte la seva matrícula).

Si les persones premiades són alumnes de cicles d’hoteleria, també podran escollir las següent opció:

  • Una beca del 70% de l'import total del primer curs d’un Diploma d’Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

CARACTERÍSTIQUES DELS PREMIS

  • El premi només es farà efectiu si es cursa en l'any acadèmic següent i no s'hi podran sumar cap altre tipus de descomptes.
  • En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les esmentades condicions, el Premi quedarà sense efecte i no es podrà derivar a d’altres.
  • Els equips de treball podran estar formats per més d’un/a estudiant, no obstant, el Premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’esmentat equip. CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat en l’atorgament d'aquest.
Com participar

Per participar els candidats/es hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació del web de CETT Fundació. La data límit per participar és el 5 de juny de 2023 a les 23.59 h.

AVÍS: S'amplia el termini fins el 6 de juny a les 23.59h.

Tal i com s’indica en el formulari, s’han d’adjuntar 2 documents en format PDF:

  • La Síntesi del projecte amb el nom SIN_nomdelprojecte. Extensió màxima de 5 pàgines.
  • El Projecte amb el nom PRJ_nomdelprojecte.

DESCARREGAR BASES EN PDF

El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat l'13 de juny de 2022. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.

Lliurament del premi

El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2022-2023 del CETT-UB.