QUÈ FEM >

PREMI ALS MILLORS TREBALLS DE FINAL DE GRAUS DEL CETT-UB

CETT Fundació, entitat constituïda l’any 2000 pel Sr. Gaspar Espuña, impulsa la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquest sentit, i com a entitat d’interès social, convoca el Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB per incentivar a l’alumnat del Grau de Turisme i del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques a desenvolupar els seus Treballs de Final de Grau (TFG) fomentant l’excel·lència, aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

Premis TFG Graus
A qui s'adreça

El Premi s’adreça a tot l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB i a tot l’alumnat del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT que, presentat el seu TFG al curs acadèmic 2022-2023 -període comprés entre el setembre del 2022 i el juliol de 2023-, hagin obtingut la qualificació d’Excel·lent o Matrícula d’Honor. A tal fi, es comunicarà aquesta convocatòria per escrit als i les alumnes que concorrin en aquesta circumstància, instant-los a que confirmin la seva participació si així ho desitgen.

Per aquells alumnes que presentin el seu treball de final de grau al setembre de 2022, podran participar a la següent convocatòria d'aquests premis.

Els premis

PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU DE TURISME:

El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU INTERUNIVERSITARI (UB-UPC) DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES:

El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster o d’un Diploma d’Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

CARACTERÍSTIQUES DELS PREMIS

  • Els alumnes guanyadors podran fer ús de la beca els dos cursos acadèmics després d’haver estat premiats i no s’hi podran sumar cap altre tipus de descomptes.
  • En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les esmentades condicions, el Premi quedarà sense efecte i no es podrà derivar a d’altres.
  • Els equips de treball podran estar formats per més d’un/a estudiant, no obstant, el premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’esmentat equip. CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat en l’atorgament d'aquest.
Com participar

Per participar els candidats/es hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació del web de CETT Fundació. La data límit per participar és el 10 de juliol de 2023 a les 23.59 h.

Tal i com s’indica en el formulari, s’ha d’adjuntar el Treball amb el nom TFG_nomdeltreball.

DESCARREGAR BASES EN PDF

El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat al 19 de juliol de 2022. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.

Lliurament del premi

El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2024-2025 del CETT-UB.