QUÈ FEM
QUÈ FEM >

PREMIS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT

CETT Fundació en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i la formació dels estudiants, vol reconèixer els treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquets.

Participa ara en la XIV edició dels #PremisCETTtdr!

Premis CETT tdr

A qui s'adreça 

El Premi s’adreça a qualsevol alumne de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, o d’altres sectors afins a aquests, en el curs acadèmic 2019-2020.

Els premis 

PRIMER PREMI:

 • Per a l’autor/a: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 4.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 2.000 €.
 • Pel professor/a o tutor/a del TDR: una eina electrònica per a treballar a l'aula i/o a distància
 • Pel centre educatiu: un xec regal de 1.000 € per a material educatiu.

SEGON PREMI:

 • Per a l’autor/a: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 2.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 1.000 €.
 • Pel professor/a o tutor/a del TDR: una eina electrònica per a treballar a l'aula i/o a distància
 • Pel centre educatiu: un xec regal de 500 € per a material educatiu.

TERCER PREMI:

 • Per a l’autor/a: el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol universitat, fins a un màxim de 1.000 € o el cost del Cicle Formatiu de Grau Superior que decideixi cursar, de qualsevol centre, fins a un màxim de 500 €.
 • Pel professor/a o tutor/a del TDR: una eina electrònica per a treballar a l'aula i/o a distància
 • Pel centre educatiu: un xec regal de 300 € per a material educatiu.

Com participar 

Els participants hauran d’omplir el formulari de participació. La data límit per participar ha sigut ampliada 15 dies més fins el 14 de juny de 2020 a les 23.59 h.

Tal i com s’indica en el formulari online, s’han d’adjuntar 2 documents en format PDF: el Treball de Recerca i una Síntesi d’aquest.

El fet de concursar suposa l'acceptació de les bases.

Característiques dels documents

 • Els noms dels PDF hauran de ser: TREBALL_nomdeltreball (en el cas del treball) i SINTESI_nomdeltreball (en el cas de la síntesi). En el cas que el títol del treball sigui molt llarg, cal abreviar els noms dels PDF posant les paraules principals del títol. Ni en el treball ni en la síntesi hi podran aparèixer les dades de l’autor ni del centre educatiu. Només hi podrà aparèixer el nom del treball.
 • Els treballs tenen una extensió lliure i es poden presentar en català, castellà, anglès o francès.
 • La síntesi del treball no pot superar les 5 pàgines d’extensió. Aquesta ha de contenir els objectius del treball, les hipòtesis plantejades, la metodologia emprada i les principals conclusions de la recerca.

Organitza 

Els Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat estan organitzats per CETT Fundació i el CETT, patrocinats per la Residència Àgora BCN i compten amb el suport de l'Agència Catalana de Joventut, el Departament d’Ensenyament, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona.