Impuls a l'emprenedoria
CETT Fundació treballa per potenciar la generació de projectes emprenedors, impulsant la innovació i creant sinergies i iniciatives amb visió de futur. A més, fomenta la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental entre les empreses i institucions, com a element clau per garantir el seu futur i contribuint, així, a aportar valor a la societat.
Entre altres accions, destaquen els dos premis que CETT Fundació atorga per potenciar els projectes emprenedors.
Premi "Els 3 pioners"
En el marc dels Premis Alimara, CETT Fundació entrega el seu premi Els 3 Pioners.
El premi, creat conjuntament amb la Fundació Jordi Comas Matamala i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han estat pioneres i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi Els 3 Pioners.
Premi Projectes Emprenedors
L’objectiu del Premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic, posant el focus en la seva acceleració mitjançant l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring del CETT.
Participa ara en la XXI edició dels #PremisCETTemprenedors!
-
A qui va adreçat
El premi s’adreça a persones físiques o a empreses que s’hagin constituït a partir de gener del 2020 en endavant. I, de manera específica, a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja disposin d’un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testar i/o incorporar diferents elements clau que n’afavoreixin l’acceleració.
-
Els premis
El premi consisteix en un període d’assessorament de 6 mesos dels projectes per part de membres de l’equip de mentoring del CETT i una dotació econòmica.
El mentoring es basa en la transferència de coneixement i experiència per guiar les persones emprenedores, accelerant així el procés de desenvolupament del projecte i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.
Detalls del mentoring del CETT
- S’iniciarà durant el segon semestre de 2024 i finalitzarà 6 mesos més tard.
- CETT Fundació assignarà els/les mentors/es a cadascun dels projectes guanyadors.
- Un membre de l’equip docent del CETT-UB durà a terme el seguiment del procés, en modalitat de co-mentoring.
Dotacions econòmiques
- Primer premi: 3.600 €
- Segon premi: 2.400 €
- Tercer premi: 1.800 €
La dotació econòmica s’entregarà als guanyadors en dos terminis:
- el primer, a la meitat del procés de mentoring,
- el segon, un cop finalitzat el període, sempre en base als informes d’aprofitament positiu elaborats pels mentors dels projectes premiats.
Així mateix, aquesta dotació haurà de ser invertida principalment en accions de màrqueting digital que contribueixin a potenciar l’acceleració del projecte, d’acord amb les accions que es puguin dur a terme en funció del negoci, el mercat, els públics, etc., que contempli el projecte. Aquesta inversió haurà de ser degudament justificada i documentada.
-
Com participar
Els participants han d’emplenar el formulari de participació que trobaran a la part inferior d’aquesta pàgina i seguir els passos detallats en el procediment de selecció. La data límit per participar és el 15 d’octubre de 2024 a les 23.59 h.
El fet de concursar suposa l’acceptació de les bases.
-
Procediment de selecció
Etapa I
Dates: Fins al 15 d’octubre de 2024
Procediment: Presentar el formulari de sol·licitud de participació amb tots els camps correctament emplenats i adjuntar la documentació detallada a continuació.
Per a les persones físiques que presentin un projecte:
- Còpia del DNI de les persones que presenten el projecte
- Currículum
- Pla d’empresa del projecte
Per a una empresa ja constituïda:
- Còpia del DNI de les persones físiques que fan la inscripció
- Còpia del NIF de l’empresa
- Còpia de la documentació pública acreditativa de la representació o dels poders amb què actua
- Còpia de l’escriptura de constitució i de les modificacions posteriors que hagi pogut tenir
- Pla d’empresa del projecte
El pla d’empresa del projecte ha de seguir el model adjunt.
Selecció: Per delegació del jurat, un primer equip tècnic format pel director de formació del CETT-UB durà a terme la selecció d’idees per a la segona etapa, escollint aquelles que consideri més responsables, innovadores, econòmicament viables i que ofereixin productes o serveis vinculats als àmbits del turisme, l’hoteleria i/o la gastronomia.
Etapa II (si s’escau)
Dates: Octubre de 2024
Procediment: Els candidats hauran de realitzar un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts.
Selecció: Per delegació del jurat, un equip tècnic format per especialistes en els àmbits de l’economia, les finances, el màrqueting, les TIC, el dret i la qualitat, el medi ambient i l’emprenedoria farà la selecció dels projectes finalistes.
Etapa III
Dates: Novembre de 2024
Procediment: Els finalistes hauran de realitzar un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts davant del jurat.
Selecció: El jurat, un cop escoltats els candidats i analitzat l’informe de l’equip tècnic especialitzat, escollirà els tres projectes que consideri mereixedors dels premis.
-
Organitza
El Premi organitzat per CETT Fundació compta amb la col·laboració principal de la Diputació de Barcelona, així com amb el suport i la col·laboració del CETT i d’Àgora BCN, Residència Universitària Internacional.
Històric de premiats
- "El Celler de la Riba", d'Alba Salvador
- "Camino del Apu Ausangate", de Roger Martín Valencia Espinoza (1er accèsit)
- "Hotel-restaurant Mas de Forès", de Roger Puiggrós Sala (2n accèsit)
- "Golden Quads", de Sandra Gard
- "4bodeguers", de Marta Carbonell
- "Ta with You SL", de Diego Bartolomé.
- "La Casona de Calderón", de Elena Maria Aurora Calderón (1er accèsit)
- "Globus Mundi", de Francesc Canals (2n accèsit)
- "Agtech Tours SL", de Cristina Dalmau Vilella
- "Cultur Brazil- Brazil Pass Festival", de Fernanda Linhares Garcés, Renata Dias i Silvana Teixera (1er accèsit)
- "La manreana, aprèn el camp, viu la granja", de Jaume Graus Peiró i Teòfil Camí Gibert (2n accèsit)
- "Cultruta SL", de Joan Coll Riba
- "Apartaments La Força SL", de Ricard Palou Adrian
- "Ouisellyou", de Neus Carruesco Marí yi Laura Domínguez Remy (1er accèsit)
- "Traiectus", de Eduard Martinell Vidal (2n accèsit ex aequo)
- "Buggyng BCN", de Carlota Freixas Artigas i Victòria Zaldívar Sáez (2n accèsit ex aequo)
- "Burricleta", de María Regina Casas Segura i Joan Sales Peña
- "Màrqueting tecnològic mòbil", de Núria Cervantes Bañón
- "Iwanna.trave", de Marc García Mayneris
- "The Hostelbox. New sleeping concept", de Javier Velat Castillo i Eduardo Albors Ripoll
- "Labtrip, Smart Travel Experiences", de Jordi Gámez Picón i Demis Torres Baró (1er accèsit)
- "PAX# Genuine tourism Advisors", de Pau Pitarch de Dalmases i en Pablo Urani Higgimbotton (2n accèsit)
- "Prometteo: Deaf Display", de Sara Giménez Bolillo
- "Emotioners", de Berta Creus Cuadras (1er accèsit)
- "Retaste Spain", de Anna Torres Tobeña (2º accèsit)
- "Triwik", de Pablo Querol Carolina López García
- "Wel·lis - Serveis apícoles", de Jaume Clotet Arqué (1er accèsit)
- "Pic up", de Marta Cardona Colomina, Àlex Catarineu Morales i Ferran Plana Buñuel (2º accèsit)
- "Waitless", de Adrián Barriuso López, Javier Linares Amat, Jordi Andreu Corbatón i Roger Lascorz Guiu
- "Student Tourism Congress", de Marc Perea Brit, Artur Mas Rakosnik, Pol Pau Garrido i Salvador Sarrió Gomis (1er accèsit)
- "Barcelona Zero Limits", de Julià Montero Ortega i Iris Bargalló Arraut (2o accèsit)
- "Lazzum", de Núria Valero Esteban, Jennifer Baños Gata i Enrique Varela Couceiro
- "Check-eat", de Maria Florencia Somaschini, Montserrat Camprubí Cabané i Christian Rodríguez Fornos (1er accèsit)
- "Geencostumers", de Jaume Padilla Just (2º accèsit)
- "Cap a mar", de Cristina M Caparros Vazquez, Maria Martinez Belló, Nuria Navarro Vila i Nuria May Masnou
- "Planomi", de Roger Gibert Piqué, Albert Grau Perisé, Toni Aguiló Colldeforn y Dani Olivares Ortega (1er accèsit)
- "Deus Projecte", de Robert Ruiz Moreno (2n accèsit ex aequo)
- "Onvaig.cat", de Laia Andreu Pejoan (2n accèsit ex aequo)
- "Maurici Cot pastisseria i postres", de Maurici Cot Borràs
- "EasyTravel App", de Guillermo Onrubia Soler i Victor Corominas Bassas
- "Sharify", de Gemma Prenafeta Ribera
- "Vanwoow", de Auxi Piñero Martos, Manuel Guisado Peña, Javier Guisado Peña i Ana Margarita Galindo Alvarez
- "Chartok", de Luz Alvarado Zaiz i Joan Sanz
- "Avinturat", de Elisabet Cots Foraster
- "Gastrocampo", de Léa Blanchard
- "Testingin", de Giorgia Mariani
- "Wakesenses", de Israel Martínez Mingote
- "I dissapear biodrops", de Sergi Ferran Orellana i Aitor Susaño Blanco
- "Harbest market", de Álvaro Pérez Redondo
- "Oasis Hunters", de Joshua Molina Cara
- "Beder", de Gabriel Rubió Mercadé, Willka Ficapal Lamoglia, David Lerma Cortés i Pablo Félez Solans
- "Noah", de Eduard Iglesias Guasch i Cristina Sánchez Montesó
- "Ikurius", de Maria Angeles Fernández Vallés, Carlos Cosials Ruiz, Balbina Rocosa Alsina i Armand Rubiño Obiol
- "Gloop", de Marta Maneja
- "Bumerang", de Oriol Segarra
- "Identify", de Elena Losantos
- "Komuni", de Aline Noyola de la Llave
- "Swifton", de Delphine i Fabiano
- "ABAL MyReports", de Alexis Barceló