Participa
Inici > Participa >

Bases

Requisits

Requisits

El nostre compromís amb el país i la diversitat, i la nostra vocació internacional fan dels Alimara uns premis oberts al món, on tenen cabuda totes aquelles persones, petites i grans empreses, institucions, ONG i fundacions, públiques o privades i de nivell local, estatal o internacional, que estiguin vinculades als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

  1. La candidatura ha de tenir cabuda dins d’alguna de les categories a concurs.
  2. La proposta presentada s’ha hagut de desenvolupar durant l’any 2019 i/o principis de 2020.
  3. Serà necessari complimentar tots els camps del formulari de participació online que es troba al web www.cett.es/premisalimara/ca/ abans de la data límit:** 15 de març de 2020 a les 23:59 h.**

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns a premis.alimara@cett.cat

L’entitat organitzadora declina tota responsabilitat respecte a l’autenticitat del material presentat. La participació en aquesta

Jurat

Jurat

El Jurat dels Premis Alimara d’aquesta edició està format per representants d’organitzacions del sector turístic, hoteler i gastronòmic, així com pels experts docents i investigadors dels Grups de Recerca del CETT-UB.

El Jurat valorarà les candidatures de cada categoria tenint en compte el seu grau d'innovació i digitalització, així com la seva contribució a la millora de la competitivitat i sostenibilitat, tant de l'organització que presenta la candidatura com del seu sector.

Aquest Jurat atorgarà un premi per a cada una de les categories, podent declarar desert algun dels guardons si considera que les candidatures presentades no reuneixen els requisits suficients per a ser premiades.

convocatòria suposa la total acceptació de les seves bases.

Proclamació

La proclamació i lliurament dels premis tindran lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona en un acte públic, ‘La Nit dels Alimara’, el 29 d’abril de 2020.