Participa
Inici > Participa >

Bases

Requisits

Requisits

El nostre compromís amb el país i la diversitat, i la nostra vocació internacional fan dels Alimara uns premis oberts al món, on tenen cabuda totes aquelles persones, petites i grans empreses, institucions, ONG i fundacions, públiques o privades i de nivell local, estatal o internacional, que estiguin vinculades als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

  1. La candidatura ha de tenir cabuda dins d’alguna de les categories a concurs.
  2. La proposta presentada s’ha hagut de desenvolupar durant l’any 2019 i/o principis de 2020.
  3. Serà necessari complimentar tots els camps del formulari de participació online que es troba al web www.cett.es/premisalimara/ca/ abans de la data límit: 20 de maig de 2020 a les 23:59 h.

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns a premis.alimara@cett.cat

L’entitat organitzadora declina tota responsabilitat respecte a l’autenticitat del material presentat. La participació en aquesta convocatòria suposa la total acceptació de les seves bases.

Jurat

Jurat

El Jurat dels Premis CETT Alimara d’aquesta edició està format per representants d’organitzacions del sector turístic, hoteler i gastronòmic, així com pels experts docents i investigadors dels Grups de Recerca del CETT-UB.

El Jurat valorarà les candidatures de cada categoria tenint en compte el seu grau d'innovació i digitalització, així com la seva contribució a la millora de la competitivitat i sostenibilitat, tant de l'organització que presenta la candidatura com del seu sector.

Aquest Jurat atorgarà un premi per a cada una de les categories, podent declarar desert algun dels guardons si considera que les candidatures presentades no reuneixen els requisits suficients per a ser premiades.

Proclamació

La proclamació i lliurament dels premis tindran lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona en un acte públic, ‘La Nit dels Alimara’. La data de l'acte ha estat aplaçada degut a la situació actual d'excepcionalitat, a mesura que avanci aquesta anirem ampliant informació al respecte.