Premis CETT Alimara >

Què són?

PREMIS CETT ALIMARA

Els Premis CETT Alimara Barcelona 2021, organitzats per la CETT Fundació i el CETT conjuntament amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona, reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aporten una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

Creats el 1984, el concepte d’alimara simbolitza la flama que atreu i connecta persones, esdevenint el nexe entre l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial i institucional. Els guardons s’han consolidat com a punt de trobada de referència per al sector.

36a edició dels premis de referència del sector

Els efectes de la COVID-19 sobre el turisme han estat molt severs, però han permès al sector demostrar la seva gran resiliència i capacitat d’adaptació. Els Premis CETT Alimara Barcelona 2021 volen reconèixer enguany la dedicació, perseverança i esperit innovador d’aquelles persones, professionals, organitzacions o destinacions del sector que han ajudat al sector a mantenir viva l’esperança d’una recuperació progressiva però sòlida i sostenible.

L’emergència sanitària ha tingut efectes sobre el turisme, però, alhora, el sector ha demostrat la seva gran resiliència i capacitat per adaptar-se, innovar i generar noves oportunitats. Els Premis CETT Alimara Barcelona 2021 atorguen enguany el Premi Especial a persones o organitzacions que han destacat per la seva contribució a la recuperació del sector.

Fotografia de: Què són? | Premis CETT Alimara