Fotografia de: La Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 23 de novembre a l’Hotel Alimara | CETT
Universitat de Barcelona

La Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 23 de novembre a l’Hotel Alimara

15.11.2023
 
La Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 23 de novembre a l’Hotel Alimara

El Saló Catalunya de l'Hotel Alimara acull, el dijous 23 de novembre, a les 17:30 h la Jornada d'Emprenedoria de CETT Fundació. La presentació serà a càrrec d’Enric López C, Fundrasing, Entrepeneurship & Awards de la CETT Fundació, que donarà pas a Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, que s’encarregarà de la inauguració.

Tindrà lloc una taula rodona amb la participació d’alguns membres de l’equip de Mentoring de la Fundació: Pablo Félez, cofundador de Beder; Toni Mascaró, CEO d’eMascaró; Joshua Molina, CEO & Founder d’Oasis Hunters i Anna Sánchez, cap de l’oficina de màrqueting de la Diputació de Barcelona. Serà moderada per Joan Ramon Blaya, director dels programes de digitalització i innovació del CETT-UB.

Entrega dels Premis Projectes Emprenedors i dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica

L’avantsala a la taula rodona serà l’entrega dels XX Premis CETT Fundació, que reconeixen els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu dels membres de l’equip de mentoring CETT.

L’acte també inclourà el lliurament dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica de la CETT Fundació. D’una banda, aquests guardons reconeixen els millors treballs de recerca de batxillerat en turisme, hoteleria i gastronomia.

De l’altra, el millor treball de final de cicles formatius de Grau Superior de l’Escola Tècnica Professional CETT, el millor treball de final de Grau I Màster del CETT-UB.

Inscriu-t'hi i consulta el programa aquí. La data límit per inscriure's és el 20 de novembre a les 23:59h.

Impuls de l'emprenedoria

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT, centre de referència en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement d’aquests àmbits, reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional i potenciar la internacionalització del CETT. Entre els principis de la institució, hi destaquen, també, la sensibilització per a un creixement sostenible del turisme i l’estímul de la iniciativa emprenedora.

Jornada d'Empreneduria