Fotografia de: Jornada per a professionals de cuina i restauració | Sessions Informatives
Jornada per a professionals

T'esperem el pròxim 13 de juny

M'apunto!

Prepara’t per als reptes del futur!

El món es mou molt ràpid. La cuina i la restauració, també.

I al CETT sabem que no pots aturar-te. Per això t'acompanyem també en la teva etapa professional perquè sempre estiguis al dia i puguis actualitzar-te, ser més competitiu i millorar les teves condicions laborals.

Els cursos de formació continua del CETT-UB són programes de formació especialitzada que et permetran actualitzar coneixements i generar valor afegit en:

  • La gestió d'un restaurant d'alta cuina
  • Les tècniques culinàries d'avantguarda
  • La sumilleria i el maridatge
  • La pastisseria professional

Són solucions transformadores, flexibles, adaptades a tu i alineades amb els reptes actuals de les empreses.

Participa en la Jornada per a professionals de cuina i restauració i descobreix-los en primera persona!

Programa de la Jornada per a professionals de cuina i restauració

⌚ 17.00 h. Sessió Informativa

Coneix els programes de formacio continua de cuina i restauració i resol tots els teus dubtes amb els seus coordinadors.

⌚ 17:30 h. Xerrada: L'impacte de la gestió en els negocis de restauració'

A càrrec de David Peguero, Corporate Development Director del CETT.


⌚ A partir de les 18:00 h. Tallers demostratius

  • Taller de pastisseria: L'evolució de la pastisseria d'obrador a pastisseria de restaurant a càrrec de Sergi Ferrer (Professor del Grau en ciències Culinàries i del Diploma de Pastisseria Gastronòmica)
  • Taller de cuina creativa: La tecnologia a la cuina d'avantguarda a càrrec de Gemma Díez (Coordinadora del Diploma d'Alta Cuina i Pastisseria Gastronòmica)
  • Taller de sommelieria: L'expressió organolèptica dels diferents mètodes d'elaboració dels escumosos a càrrec d'Alícia Solé (Coordinadora del Curs d'Iniciació a la Sommelieria)
  • Taller de cuina sostenible i gestió de la cuina: Culinària 360º a càrrec de Felipe Celis (Docent del Grau en Ciències Culinàries i del Màster de Gastronomia Sostenible Sostenibilitat)

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!

Fuensanta Ávila

Orientació de Formació Contínua, per a professionals i en línia

info@cett.cat

Telf +34 667 86 96 52

Fotografia de: Jornada per a professionals de cuina i restauració | Sessions Informatives Fotografia de: Jornada per a professionals de cuina i restauració | Sessions Informatives

Admissions de DEUS

Segueix-nos!