Quan acabis aquest curs de xef professional podràs treballar com:
- Xef de cuina / Xef executiu
- Segon/a cap de cuina
- Xef empresari
- Xef personal/ Assessor gastronòmic
- Cap de cuina dolça
- Encarregat/da d'esdeveniments gastronòmics
PRÀCTIQUES
Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.
Les pràctiques tenen dues modalitats:
- Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
- Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.
La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.
El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.
Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:
- Hotel Alimara
- Residència Universitària Àgora BCN
- Aula Restaurant
- Summum Restaurant & Bar
Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.