Fotografia de: La campanya “Fruites d’Estiu, les Millors Postres” amb receptes del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

La campanya “Fruites d’Estiu, les Millors Postres” amb receptes del CETT

09.07.2014
 
La campanya “Fruites d’Estiu, les Millors Postres” amb receptes del CETT
El  divendres, dia 11 de juliol, a les 10:30 del matí, s'ha presentat la campanya “Fruites d’Estiu, les Millors Postres”. La iniciativa se celebra per primera vegada i està impulsada pel Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) conjuntament amb el Gremi Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (GPDFHB).

L’objectiu de la campanya, que s’inicia el mateix dia 11 de juliol a totes les fruiteries dels mercats municipals de Barcelona i província, és promoure el consum de la fruita dolça i de temporada durant els mesos d’estiu, quan hi ha més varietat de producte.També pretén desmitificar des d’un punt de vista nutricional falses creences molt difoses que afecten al consum de fruita.

L’acte ha comptat amb els presidents del Gremi Majorista AGEM, del Gremi Detallista GPDFH, i de la Fundació Dieta Mediterrània. Respectivament, Casimir Llorens, Toni Mora i Domingo Valiente. També estarà present la dietista – nutricionista del departament Científic de la Fundació Dieta Mediterrània, Blanca Raidó.

El Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna preveu aquests estiu superar les 150.000 tones de fruita distribuïda.

PRESENTACIÓ DE RECEPTES DE POSTRES AMB FRUITES, ELABORADES PEL CETT

L’acte s'h completat amb l’exposició i degustació de les fruites de temporada més típiques – diferents varietats de préssecs, nectarines, prunes, peres, síndries, melons, albercocs, etc. - . Es presentaran tres receptes per a postres amb fruites elaborades pel CETT exclusivament per a questa campanya.

-       Crema de Préssec amb mel i Prunes
-       Sopa de Síndria i Nectarina, amb galeta de llimona
-       Albercocs amb Moscatell i Mel

La campanya té el suport de la Fundació Dieta Mediterrània i està patrocinada per Mercabarna i l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome).

www.fruitesestiu.com
#fruitesestiu

Font: Np. ASSOCOME

Categories
Frutas de Verano los Mejores Postres'