Fotografia de: Participa a la 10a Instameet als Pavellons Gaudí i guanya un dinar a l’Aula Restaurant CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Participa a la 10a Instameet als Pavellons Gaudí i guanya un dinar a l’Aula Restaurant CETT

29.09.2014
 
Participa a la 10a Instameet als Pavellons Gaudí i guanya un dinar a l’Aula Restaurant CETT

IgersBCN, comunitat d’Instagramers de Barcelona, i Alumni UB (Universitat de Barcelona), et conviden a la 10a trobada #Instameet de Barcelona que es celebrarà als Pavellons Gaudí de la Finca Güell, Patrimoni de la Humanitat, el proper dissabte 4 d’octubre, dia Mundial d’Instagram. 

Durant la visita es farà una explicació dels elements més representatius dels Pavellons Gaudí i de les curiositats que amaga tant el creador, Antoni Gaudí, com la seva obra. La visita culminarà amb un brindis entre tots els participants de la mà d’Estrella Damm

Participar té premi!

Entre totes les fotografies fetes durant la visita i penjades a la xarxa social Instagram amb les etiquetes #WWIM10BCN i #gaudisublim, IgersBCN n’escollirà 3 de guanyadores:

  • 1r premi: Dinar per a dues persones a l’Aula Restaurant CETT*, cortesia de CETT-UB.
  • 2n i 3r premi: Un lot de marxandatge de la UB, cortesia d’Alumni UB.

*El guanyador del 1r premi haurà de posar-se amb contacte amb l’Aula Restaurant CETT via email aularestaurant@cett.cat o trucant al 666.410.096 per reservar el dia del dinar (només disponible de dilluns a divendres), vàlid fins el 19 de desembre. 

L’entrada és gratuïta però hi ha aforament limitat. Si vols participar de la trobada amb els Instagramers de Barcelona i optar a un dels premis, només has d’inscriure’t aquí.

La trobada i visita als Pavellons Gaudí de la Finca Güell s’ha organitzat en motiu del Primer Congrés Internacional Gaudí que es celebra a Barcelona aquest mes d’octubre amb ponents com Ferran Adrià, Arata Isozaki o Etsuro Sotoo.

Dia: 4 d’octubre

Horari: 11:30 a 14h

Lloc: Pavellons Gaudí (Av. Pedralbes 7, Barcelona)

Inscripcions gratuïtes!