Fotografia de: Participació al II Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors | CETT
Universitat de Barcelona

Participació al II Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors

16.06.2016
 
Participació al II Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors

Del 6 al 12 de juny va tenir lloc el CIREI 2016, el II Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors.

L’objectiu principal d’aquesta trobada online és intercanviar experiències dins l’àmbit de la innovació educativa, així com generar i fomentar el coneixement sobre aquestes noves modalitats de continguts educatius.

Mercè Colom, directora del CETT eLearning; Laia Coma, directora del Màster online en Gestió i Dinamització turística del patrimoni; i Patricia Peralta, coordinadora acadèmica del CETT eLearning van participar en aquest congrés amb una comunicació centrada en totes les propostes d’innovació educativa en metodologia online desenvolupades en el curs d’extensió universitària de Sommelier que el CETT ofereix. 

Les innovacions aportades i destacades d’aquest curs s’han centrat en tres punts claus:

  • Oferir una formació tècnica i professionalitzadora que fins al moment disposava de poca oferta formativa en línia en l’àmbit de la sumilleria.
  • Desenvolupar a distància uns continguts de caràcter procedimental i experimental, com són el tast de vins i la tècnica de servei, que sempre han tingut un escenari presencial.
  • Formació i capacitació del professorat del curs en competències, recursos i metodologies docents innovadores relacionades amb la  formació en línia. 
Categories
CIREI congrés innovació educació merce colom laia coma patricia peralta CETT