La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 14/10/2019 a 12/06/2020
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 
El Curs de Sommelier semipresencial permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT. 

Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia, d’aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva, i per tant, l'assistència als mòduls presencials és obligatòria.

L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB. Si t'interessen altres formacions que oferim des del CETT, informa't a: admissio@cett.cat. 


Aquest curs és susceptible de ser bonificat per la Fundació Fundae.



El curs inclou l'enviament de 12 vins prèviament seleccionats (despeses d'enviament incloses dins de Catalunya, consultar condicions d'enviament a altres destinacions)
*El preu és de pagament únic, consulta les possibilitats de pagament en quotes.      

Deixa'ns la teva opinió

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Publica un comentari: