La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 2.900 €
+ taxes UB 418  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 15/10/2018 a 14/06/2019
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
2.900 €
+ taxes UB 418  € 
El Curs de Sommelier semipresencial permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT. 

Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia, d’aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva, i per tant, l'assistència als mòduls presencials és obligatòria.

L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB. Si t'interessen altres formacions que oferim des del CETT, informa't a: admissio@cett.cat. 

.

Aquest curs és susceptible de ser bonificat per la Fundació Fundae.

El curs inclou l'enviament de 12 vins prèviament seleccionats (despeses d'enviament incloses dins de Catalunya, consultar condicions d'enviament a altres destinacions)

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: