La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > >

Curs de Sommelier Semipresencial

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 2.900 €
+ taxes UB 418  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 15/10/2018 a 14/06/2019
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
2.900 €
+ taxes UB 418  € 
El Curs de Sommelier semipresencial permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT. 

Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia, d’aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva, i per tant, l'assistència als mòduls presencials és obligatòria.

L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB i tindrà l’opció d’accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial que es realitza a les instal·lacions del CETT a Barcelona (subjecte a disponibilitat de places).

Aquest curs és susceptible de ser bonificat per la Fundació Fundae.

El curs inclou l'enviament de 12 vins prèviament seleccionats (despeses d'enviament incloses dins de Catalunya, consultar condicions d'enviament a altres destinacions)

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: