Fotografia de: Dra. Abellanet, relatora de la sessió Gastronomia i formació pel Pla de la Gastronomia impulsat pel CREG | CETT
Universitat de Barcelona

Dra. Abellanet, relatora de la sessió Gastronomia i formació pel Pla de la Gastronomia impulsat pel CREG

28.09.2016
 
Dra. Abellanet, relatora de la sessió Gastronomia i formació pel Pla de la Gastronomia impulsat pel CREG

L’Hotel Alimara Barcelona, va acollir el passat 27 de setembre, una de les sessions del simposi del Pla de la Gastronomia, emmarcat en el projecte Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016', del qual el CETT en forma part.

La Dra. Maria Abellanet i Meya, va ser la relatora de la sessió titulada Gastronomia i formació, on després de fer una presentació versada en aquesta temàtica (estat de la qüestió, principals reptes i oportunitats de la formació en gastronomia i possibles accions de futur),  es va obrir un debat entre els participants a partir de quatre grans eixos:

Reptes i accions de futurs.

En aquesta sessió hi van participar diversos representants d’empreses i entitats relacionades amb diversos sectors de la gastronomia com el mateix Campus CETT-UB, l’Acadèmia Summilleria, l’Agència Catalana de Turisme, Associació Celíacs de Catalunya, el Dept. nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, la Fundació Restauració i Hostalatge, la Fundació Dieta Mediterrània, el Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària, Inspecció i Control Agroalimentari de la Generalitat de Catalunya i empresaris i xefs del territori.

Està previst que les conclusions de les diferents sessions es presentin el proper 24 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Pots veure les imatges de la sessió en aquest enllaç.

Categories
CREG gastronomia formació pla de gastronomia CETT-UB