Fotografia de: XI Trobada Gastronòmica al CETT-UB amb Gaig, Mugaritz, Disfrutar i Lasarte | CETT
Universitat de Barcelona

XI Trobada Gastronòmica al CETT-UB amb Gaig, Mugaritz, Disfrutar i Lasarte

23.01.2017
 
XI Trobada Gastronòmica al CETT-UB amb Gaig, Mugaritz, Disfrutar i Lasarte

Un any més, i amb aquest fan onze, al Campus CETT acollim la Trobada Gastronòmica. Des del dilluns 30 de gener fins al dimecres 1 de febrer, els alumnes finalitzadors dels Cicles Formatius de Grau Superior i els del Grau Universitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques podran gaudir de tres dies dedicats exclusivament a la gastronomia.

 

Enguany inaugurarà la Trobada Gastronòmica (TG) Carles Gaig, xef d’una estrella Michelin i padrí de la trobada. Posteriorment, el xef Paolo Casagrande (Restaurant Lasarte, 3 estrelles Michelin) ens explicarà tot el que es necessita saber de la tonyina, gentilesa de Balfegó. També comptarem amb la participació dels 3 chefs Mateu Casañas, oriol Castro i Eduard Xatruch (Restaurant Disfrutar, 1 estrella Michelin). Agafarà el relleu, el xef Andoni Luiz Aduriz, (Restaurant Mugaritz, 2 estrelles Michelin). El dia acabarà de la mà de l’antic alumne del CETT, Adrià Jimeno, Cap de Partida del Restaurant Mugaritz que impartirà la sessió “Mano a Mano” per la que cal sol·licitar plaça a través d'un formulari d'inscripció que trobareu al Campus.

 

El segon dia, dimarts 31, obriran la jornada l’antic alumne del CETT, Ferran Centelles (Summiller de El Bulli) i Manel Sarasa (Wineissocial) amb la conferència “Els perfils de tast: Aromes i Sabors”. Seguidament rendirem culte al foie de la mà de Joan Moliner (Collverd) i també a la pasta fresca amb Artipasta. Acabarem el dia amb “Ciència i Cuina” amb Pere Castells i Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam) i Ramon Ramon (Caviaroli).

 

El dimecres 1, últim dels tres dies, l’encetarà Pep Nogué (Can Bech) amb la presentació de ‘Just for Cheese, maridatges d’autor’, també comptarem amb la presència de Blai Peris i les seves olives gourmet, el bacallà i la seva aplicació culinària amb Copesco Sefrisa i finalment, tancarem la jornada amb els vins i olis de la Cooperativa l’Olivera.

 

Durant la Trobada Gastronòmica,  les instal·lacions del CETT es converteixen en el perfecte pont d’unió entre els nostre alumnat i les empreses i professionals de la cuina i la restauració a través de tallers, showcookings, xerrades i tastos de productes.

 

Podeu seguir la Trobada Gastronòmica a les xarxes socials mitjançant el hashtag #trobadagastronomicacett.

Categories
Trobada gastronòmica CETT Campus CETT turisme gastronomia chefs