Fotografia de: El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki

26.04.2017
 
El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki

Del 3 al 9 de maig el CETT acollirà la segona acció de la Culinary Caravan on the Move, un projecte educatiu finançat per la Unió Europea en el marc d’Erasmus+ en el que hi estan implicades quatre escoles d’hoteleria i quatre d’administració i finances de diferents països europeus, amb l’objectiu de crear un food truck a cadascun dels països participants. El CETT rebrà la propera setmana tots els estudiants seleccionats de les diferents escoles participants de Finlàndia, Itàlia, Letònia, Espanya, els seus professors i els coordinadors del projecte.


Serà l’ocasió de que els estudiants catalans, letons, italians i finlandesos, que fins ara s’han comunicat a través de les xarxes socials i d’una plataforma d’e-learning, es coneguin personalment, treballin plegats i aprofitin aquesta ocasió única de trobar-se i intercanviar experiències amb joves d’altres països.

Durant el cap de setmana del 6 i 7 de maig estarà en funcionament el pop up que els estudiants han dissenyat, un food truck que s’instal·larà al conegut i concorregut Palo Alto Market.

Els alumnes seleccionats al CETT per participar en aquesta segona acció (la primera acció va tenir lloc a Hèlsinki, al desembre de 2016) són: Bárbara Abellán, Ainhoa Mata, i Isaac Ojeda, estudiants de 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració, i Magda Elisa Castillo, alumna de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina.

El professor de cuina Alberto Martínez Ripa és el docent responsable i Isabel Lugo la coordinadora del projecte al CETT.

Dirigeixen el projecte l’Escola Tècnica Professional del CETT, pel que fa a la Formació Professional en Cuina i Serveis de Restauració, i el Col·legi Badalonès (Badalona), en el terreny d’Administració i Finances. Participa com a assessor el xef Xavier Franco (propietari del Restaurant Saüc i actualment xef del Restaurant "Les Magnòlies", Arbúcies, 1 * Michelin).

No perdeu l’ocasió de conèixer els que tenen preparat al Palo Alto Market!

Estem segurs que serà tot un èxit!!!

Fotografia de: El CETT acull la Culinary Caravan on the Move, després de passar per Hèlsinki | CETT

Categories
Culinary Caravan on the Move gastronomia food truck turisme CETT food Palo Alto