Fotografia de: El CETT celebra una exitosa Jornada de Portes Obertes | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT celebra una exitosa Jornada de Portes Obertes

09.04.2018
 
El CETT celebra una exitosa Jornada de Portes Obertes

El passat dissabte, 7 d’abril, el Campus CETT-UB va celebrar un any més la seva Jornada de Portes Obertes, un dels esdeveniments clau dins la programació del campus que té com objectiu donar a conèixer als futurs estudiants les seves possibilitats de formació des de Graus, Màsters, Postgraus i Cicles Formatius. 

Una jornada completa que va comptar amb dos torns informatius, un a les 10h del matí i l’altre a les 12h del migdia. Després de cada sessió informativa es va realitzar un tour per totes les instal·lacions del campus de manera que el futur alumnat i els seus acompanyants van poder conèixer el centre a fons. Al mateix temps que es duia a terme aquest tour, es van organitzar diversos tallers demostratius per part dels alumnes i professors del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i dels diversos Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Cuina. 

Uns tallers que van permetre a tots als assistents tenir un contacte directe amb el model pedagògic del centre i també els va permetre interactuar amb els actuals estudiants del campus, el que va resultar molt beneficiós per tots aquells interessats en conèixer en directe el tipus de formació que s’ofereix al CETT-UB.

Una jornada molt festiva en la que no va faltar de res, ja que es va celebrar també un Quiz game a La Plaça, un joc que va permetre a tots els visitants posar-se a prova en temes del sector turístic, a més de facilitar el contacte entre ells, fomentant el treball en equip i la comunicació.

Per tancar amb les sessions es va organitzar un tast de productes a l’Aula Restaurant, de manera que els visitants van poder descobrir aquest espai gourmet del centre i van poder endinsar-se posteriorment en les cuines del restaurant, el que va permetre que poguessin veure com era el dia a dia del centre entre fogons.

Un matí molt complet en que la diversió va marcar la jornada i es que va ser un dia en el que el futurs alumnes van poder conèixer més del seu futur i van començar a descobrir el món que des del CETT posem al seu abast.

Aquí trobareu una selecció d’imatges de la jornada. 

Categories
CETT Campus CETT JPO Jornada de Portes Obertes Estudis Informació Sessions Informatives