Fotografia de: Culmina el Projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move a Bardolino, Itàlia | CETT
Universitat de Barcelona

Culmina el Projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move a Bardolino, Itàlia

07.06.2018
 
Culmina el Projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move a Bardolino, Itàlia

El projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move ha arribat a la seva culminació amb el desplaçament dels estudiants del CETT a la localitat de Bardolino (Veneto, Itàlia). Destinació on es va posar en marxa el seu projecte emprenedor de Restauració, després de les experiències viscudes a Hèlsinki (desembre 2016), Barcelona (maig 2017) i Riga (desembre 2017).

Acompanyades pel professor de cuina Carles Ripoll, docent responsable, i Isabel Lugo, coordinadora del projecte al CETT, les alumnes seleccionades del CETT per a participar en aquest 4rt workshop van ser: Angelina Morales, Mar Vaillo i Natàlia Barceló, estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina.

Els passats dies 2 i 3 de juny va estar en funcionament el pop up de restauració que els estudiants dels 4 països havien dissenyat, en aquest cas, al 14º Palio del Chiaretto, a Bardolino, Llac de Garda (Veneto, Itàlia).

L’experiència ha estat molt emocionant i enriquidora per a les alumnes, que ben segur serà recordada.

Al Campus CETT-UB estem molt contents d’haver format part d’aquest meravellós projecte Erasmus+ i, sobretot, estem orgullosos de tot el treball que han desenvolupat en les quatre etapes tots els nostres alumnes i l’equip de professorat que els ha donat suport. Enhorabona!

Categories
Campus CETT-UB CETT Erasmus+ Culinary Caravan on the move