Fotografia de: Els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier visiten el celler Mas Doix i Yzaguirre en el marc de la setmana presencial | CETT
Universitat de Barcelona

Els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier visiten el celler Mas Doix i Yzaguirre en el marc de la setmana presencial

21.06.2018
 
Els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier visiten el celler Mas Doix i Yzaguirre en el marc de la setmana presencial

El dijous 14 de juny, en el marc de la setmana presencial que realitzen els alumnes del Curs Semipresencial de Sommelier durant el 2n Semestre, es va dur a terme una visita a les vinyes de Mas Doix i a les instal·lacions del celler Yzaguirre, juntament amb un tast de vins a les dues cases.

La sortida va començar a primera hora del matí al Priorat, en concret a la localitat de La Poboleda, on es troba el Celler de Mas Doix. Els alumnes van poder conèixer com és aquesta casa des de dins, i van poder trepitjar les vinyes situades a les terrasses de llicorella, el sòl de pissarra típica del Priorat. A més, van poder aprendre sobre la vinya, les diferències entre les varietats locals (Carinyena i Garnatxa) i tastar a més, tres dels millors vins de la casa.

Per la tarda, es van desplaçar a les instal·lacions del Celler Yzaguirre, a El Morell, prop de Reus, on els alumnes van fer una visita i una Masterclass sobre l’elaboració del Vermouth.

En Jaume Font, professor de Geografia en el Màster en Innovació de la Gestió Turística, va acompanyar l’alumnat en aquesta sortida per explicar i ampliar els coneixements, tant d’història com de geografia del territori, explicant les característiques paisatgístiques de la vinya i dels diferents espais que es van anar trobant durant el trajecte.

Amb aquestes sortides els alumnes poden tenir un contacte directe amb els productors, a més de conèixer el terreny de la vinya i fer un tast dels seus exquisits productes. 
Categories
CETT Campus CETT-UB Curs Semipresencial de Sommelier