Fotografia de: El CETT i la prestigiosa Universitat de Woosong de Corea inicien dos nous programes de col·laboració | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i la prestigiosa Universitat de Woosong de Corea inicien dos nous programes de col·laboració

01.10.2018
 
El CETT i la prestigiosa Universitat de Woosong de Corea inicien dos nous programes de col·laboració

El 20 de setembre es va dur a terme al Campus CETT-UB la Cerimònia d’Obertura dels nous programes de col·laboració amb la Universitat de Woosong, de la República de Corea.

L’acte va comptar amb la presència del President executiu i el President de la Universitat de Woosong, Sung-yung Kim i John E. Endicott, respectivament, i per part del CETT, de la Dra. Maria Abellanet, CEO del Grup CETT, David Peguero, Director de CETT Consultors i del Departament de Desenvolupament Corporatiu del Grup CETT i el Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda, Director de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB. Els 24 alumnes integrants del programa i provinents de Woosong University, que van arribar al CETT el passat 10 de setembre, tampoc es van perdre l’acte.

Els nous programes inclouen el Culinary Program, un programa a mida dels estudis del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, impartit en anglès i amb una durada d'un any, i el 2+2 Dual Degree, en programa que es dirigeix a alumnes de tercer any d’Hoteleria i Turisme procedents de la Universitat de Woosong que desitgen acabar els seus estudis al CETT i, d'aquesta manera, obtenir la doble titulació. Està previst que el Campus CETT-UB aculli nous alumnes de Woosong University semestralment.

Amb la firma d’aquests acords de col·laboració el CETT reforça les seves relacions internacionals, obrint així un punt de partida i liderant un projecte conjuntament amb una universitat internacional capdavantera a Àsia i número 1 a Corea.

Galeria d'imatges

Vídeo

Categories
Campus CETT-UB CETT Col·laboració Programes Internacionals Culinary Program 2+2 Dual Degree Woosong University