Fotografia de: Visites de luxe per l'alumnat del Campus CETT-UB! | CETT
Universitat de Barcelona

Visites de luxe per l'alumnat del Campus CETT-UB!

14.12.2018
 
Visites de luxe per l'alumnat del Campus CETT-UB!
Aquesta setmana al Campus CETT-UB hem tingut uns convidats de luxe a les aules. Pel nostre alumnat va ser una gran oportunitat poder escoltar, preguntar i conversar amb professionals amb tant talent i experiència al sector gastronòmic com Dani García, Eduard Xatruch o Iñaki Aldrey. 

El dilluns 10 de desembre, els alumnes de les formacions de cuina i gastronomia de Cicles Formatius; del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques; i del Curs d’Extensió Universitària de Cuina d’Alta Gastronomia, Executiva i Creativa, van gaudir d'una xerrada a càrrec del prestigiós xef Dani García. El xef va parlar sobre cuina, la seva trajectòria professional i la del seu restaurant Dani García (Marbella), el qual ha obtingut la tercera estrella Michellin aquest passat mes de novembre de 2018. Pels alumnes va ser una gran oportunitat poder escoltar, preguntar i conversar amb un xef amb tant talent i experiència al sector gastronòmic com Dani García. 

El dimarts 11 de desembre, dins del marc de l'assignatura de Procés Creatiu del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB, conduïda pels professors Fernando Martínez-Conde i Mikel Díez, es va acollir la visita de tot un referent en gastronomia, Eduard Xatruch, un dels fundadors i xef del restaurant Disfrutar. El restaurant Disfrutar, obert al 2014 a Barcelona de la mà dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, té 2 estrelles Michellin. Els xefs, que van passar anys entre fogons a El Bulli, gestionen també el restaurant Compartir a Cadaqués.

Fotografia de: Visites de luxe per l'alumnat del Campus CETT-UB! | CETT

El mateix dia 11 de desembre, també es va dur a terme una demostració culinària pels alumnes de Cicles Formatius de cuina i gastronomia a càrrec d'Iñaki Aldrey, xef del restaurant ATempo. Aldrey va estar acompanyat per Andreu Miquel, Pastisser a Atempo Restaurant; Alberto Dura, Cap de cuina a Angle Restaurant; i Rubén Maldonado, Cap de cuina a Ten's Barcelona, tots tres restaurants formen part del Grup ABaC Barcelona. Al restaurant Atempo, on Jordi Cruz és el responsable de tota l'oferta gastronòmica, ofereix alta cuina en un emplaçament magnífic ubicat a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis.    

Fotografia de: Visites de luxe per l'alumnat del Campus CETT-UB! | CETT

Categories
Campus CETT-UB CETT Cuina Gastronomia Alumnat Visites Cicles Formatius Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques