Fotografia de: Comunicat important sobre el Covid-19. | CETT
Universitat de Barcelona

Comunicat important sobre el Covid-19.

15.03.2020
 
Comunicat important sobre el Covid-19.

Com a societat estem vivint una situació d'absoluta excepcionalitat. El CETT, seguint el seu compromís amb el seu alumnat, els professionals i la societat, i amb la voluntat d'exercir una màxima transparència i aplicació del Codi Ètic, us informa que fins ara una persona de la comunitat CETT ha estat diagnosticada de Covid-19, que està ingressada a l'hospital, en estat estable, i esperem que es recuperi aviat. Fins ara no s'ha rebut notificació de cap altra persona del CETT que hagi estat diagnosticada del Covid-19.

Donada la situació global, és probable que apareguin nous casos en les setmanes vinents, i recomanem a tota la comunitat CETT que segueixin les indicacions de les autoritats i que ens informin en cas de ser diagnosticats/des de Covid-19.

Seguint el pla de contingència del CETT, que es va implantar el 13/3, es manté la formació acadèmica no presencial i totes les gestions es faran per via telemàtica per tal d'evitar la propagació del virus i garantir al màxim la seguretat de tota la comunitat. La formació es durà a terme de manera remota i sense presencialitat al centre ni de l'alumnat ni del professorat.

En aquest moment també el treball de l'equip no docent es farà de forma remota. Només en els casos extraordinaris i justificats en els quals això no sigui possible, es preveu l'assistència al CETT seguint els protocols i mesures de seguretat establerts.

Demanem a tothom que segueixi estrictament les mesures de les autoritats sanitàries, amb la màxima implicació i col·laboració en la prevenció de la propagació del virus. La responsabilitat individual de cadascú a l'hora de seguir les recomanacions de les autoritats competents és imprescindible per contenir-ne la propagació. En funció de l'evolució de la implantació de les mesures decretades pel Govern us anirem informant puntualment Aprofitem també per recordar-vos que podeu contactar amb consellsalut@cett.cat per a qüalsevol qüestió relacionada amb el Covid-19. 

Us agraïm la vostra col·laboració i estem convençuts que junts aconseguirem deixar enrere aquests moments complicats. Ara més que mai #JoEmQuedoACasa #WeAreCETT