Fotografia de: OBSERVATORI CETT: Transformació tecnològica i talent digital en turisme | CETT
Universitat de Barcelona

OBSERVATORI CETT: Transformació tecnològica i talent digital en turisme

22.04.2021
 
OBSERVATORI CETT: Transformació tecnològica i talent digital en turisme

Vivim un període marcat per l’impacte de la COVID-19 i els seus efectes, en el qual la globalització, la sostenibilitat i la digitalització marquen l’economia mundial. En aquest context, el turisme ha d’apostar decididament per la transformació digital i, alhora, per la formació de professionals capaços de liderar aquest procés.

És, doncs, imprescindible, compartir visions i coneixement des de diferents àmbits. Amb aquesta vocació, el CETT organitza el pròxim 22 d’abril a les 09.30 h un nou Observatori CETT amb el títol “Transformació tecnològica i talent digital en turisme”. En aquesta edició, que se celebrarà online, experts de l’àmbit de la innovació i la formació parlaran sobre com fer front als reptes i oportunitats que sorgeixen de la digitalització del sector turístic i com el talent digital actua com a pilar d’aquesta transformació.

Durant l’acte es presentarà el Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme i el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, les noves formacions del CETT que permeten obtenir totes les competències necessàries per liderar els processos d’innovació i de transformació digital en turisme.

Participaran a l’Observatori CETT Joan Ramón Blaya, responsable dels programes de digitalització i Innovació del CETT; Joan Borràs, gestor de Projectes TIC i Turisme del Departament d'Innovació Turística d'Eurecat; Anna Monjo, Gestora de Dinamització de Clústers a ACCIÓ, que presentarà l'estudi "Talent i Turisme. El talent digital en el sector Travel Tech", i Carlos Romero Dexeus, director d'Investigació, Desenvolupament i Innovació a Seggitur.

Amb més de 20 edicions celebrades, l'Observatori CETT esdevé un espai de discussió i debat en el qual el món acadèmic es troba amb professionals de diverses disciplines per posar en comú perspectives de futur sobre qüestions d’actualitat de l’àmbit turístic amb l’objectiu de crear coneixement de valor pel sector.

Pots inscriure’t a la jornada aquí.

 

Categories
CETT observatoricett transformació digital