Fotografia de: El CETT i Eurecat impulsaran iniciatives en l’àmbit de l’educació superior per al desenvolupament digital i tecnològic del turisme | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i Eurecat impulsaran iniciatives en l’àmbit de l’educació superior per al desenvolupament digital i tecnològic del turisme

25.06.2021
 
El CETT i Eurecat impulsaran iniciatives en l’àmbit de l’educació superior per al desenvolupament digital i tecnològic del turisme

El CETT i el centre tecnològic Eurecat fomentaran conjuntament la innovació en l’àmbit de l’educació superior amb programes vinculats amb el desenvolupament digital i tecnològic del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, mitjançant la transferència de capacitats i expertesa d’ambdues institucions.

En aquesta línia, la col·laboració permetrà el desenvolupament de nous continguts, mètodes d’ensenyament i de nous programes formatius adaptats a les necessitats del teixit empresarial turístic; formació i activitats d’educació superior dirigides a empreses. L’acord facilitarà l’actualització constant de graus consolidats al CETT, com el de Turisme, i l’impuls de nous programes, com el Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme i el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics. També afavorirà l’intercanvi de coneixement, amb la creació d’espais col·laboratius de professors i professionals i amb la participació d’empreses en projectes de recerca i innovació en tecnologia i turisme, i la identificació de noves oportunitats de formació, a més de generar i participar conjuntament en projectes de recerca aplicada en l'àmbit internacional.

Han subscrit el conveni de col·laboració la CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, i el director General Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat, Xavier López.

Segons la CEO del CETT, “la innovació i tecnologia són fonamentals per a la recuperació del sector turístic i per al seu desenvolupament responsable i sostenible, conceptes clau sobre els quals s’emmarca una col·laboració exemplar per abordar el fenomen de l'economia digital com una oportunitat d'innovació i de creativitat. Això permet formar persones capacitades per a adaptar-se, anticipar-se i donar resposta als reptes i als canvis que es produeixen en el món turístic a conseqüència de l'evolució tecnològica i la transició digital de l'economia, de l'empresa i de la societat tenint en compte una visió ètica i humanista de l’activitat turística”.

Aquesta aliança obre la porta a sumar les capacitats del CETT i d’Eurecat per contribuir a superar els reptes del sector mitjançant la transferència tecnològica i la formació, aportant a l’activitat turística una àmplia oferta formativa i de projectes punters”, destaca el director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat.

Categories
innovació cett ub