Fotografia de: El CETT presenta un arròs melós de coliflor en la proposta de tardor del Menú de les Estacions | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT presenta un arròs melós de coliflor en la proposta de tardor del Menú de les Estacions

06.10.2021
 

El CETT ha presentat aquest dimecres la recepta d’un arròs melós de coliflor, una de les propostes que recull la iniciativa del Menú de les Estacions per a la tardor. Aquest menú és un dels projectes impulsats en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona perquè la restauració sigui una de les aliades per promoure una alimentació sana i sostenible que permeti lluitar contra la crisi climàtica.

La presentació de l’arròs, l’ha dut a terme Laura Garcia Muñoz, estudiant de 3r del cicle Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració del CETT, en companyia d’Oscar Teixidó, cap de cuina, i Albert Gallardo, professor de cuina. A més del CETT, a la proposta hi col·laboren Escola Superior d’Hosteleria Barcelona, Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi i Escola de Restauració de Santa Coloma.

El menú, l’han presentat aquest dimecres Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, i Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, en un acte que ha acollit aquest municipi. També hi ha participat Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, que té una estrella Michelin i una estrella verda Michelin

Més de 160 restaurants participants

El Menú de Tardor pren el relleu del Menú d’Estiu, que es va presentar al juny. Amb la presentació a Santa Coloma de Gramenet, la iniciativa pren una dimensió metropolitana. Actualment, hi participen 163 restaurants de tot el territori metropolità, que ofereixen en les seves cartes i menús plats variats que segueixen els principis d'una alimentació sostenible, saludable i de temporada, ja sigui introduint-hi alguna de les receptes que es proposen directament, adaptant-les a l'estil del restaurant o bé introduint alguns dels productes de temporada als seus plats.

Categories
gastronomia sostenibilitat barcelona