Fotografia de: El Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

El Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT

09.07.2021
 
El Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT

Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions, una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alcaldessa de la capital, Ada Colau.

Bonítol en fricandó, proposta del CETT

El menú estiuenc es basa en nou aliments: albergínia, bonítol, síndria, meló, enciam, tomàquet, mongeta tendra, castanyola i préssec. En paral·lel, s’han presentat tres propostes concretes de plats elaborats per les escoles de cuina col·laboradores del projecte, entre elles el CETT, que poden servir d’inspiració pels restaurants que ofereixin el menú de les estacions. La proposta del CETT ha estat bonítol en fricandó, una elaboració a càrrec del 2n de cuina de l’escola, Ricard Gil, amb l’assistència del cap de cuina, Oscar Teixidó.

El Menú d’Estiu pren el relleu a la proposta que es va fer a la primavera. En els propers mesos, es donaran a conèixer els menús de tardor i hivern.

Presentació del menú
Categories
barcelona sostenibilitat gastronomia