Cicle de Grau Mitjà
Títol oficial del Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya
Doble titulació
Et convertiràs en un professional complet i polivalent, i aportaràs solucions a tota mena d’empreses de restauració.
Si el que busques és ser xef, cap de sala o treballar en serveis de restauració, aquesta és la formació que necessites!
Amb el nostre pla d’estudis de tècnic en cuina, gastronomia i restauració:
El CETT és el centre universitari de referència del sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria. No et perdis l’oportunitat d’estudiar-hi la teva formació professional.
Aquest Cicle et preparà perquè puguis fer la teva carrera professional en el món de la restauració i la gastronomia. Aconseguiràs un perfil molt polivalent que et permetrà treballar en:
Àmbit professional
SORTIDES PROFESSIONALS
Els principals càrrecs professionals dels nostres estudiants quan acaben el cicle són:
- Xef o cap de partida
- Pastisser de restaurant
- Responsable d’economat
- Director de sala (maître)
- Bàrman
- Responsable de projectes de restauració
Rubén Carmona
Vanessa Pérez
T’oferim una formació integral, tant en l’aspecte personal com en el professional, que inclou els valors positius del sector, de l’exercici ètic de la professió i valors únics i propis del centre, com ara la sostenibilitat i l’excel·lència. Tenim un model pedagògic d’ensenyament i d’aprenentatge personalitzat basat en l’experiència pràctica centrat en:
Com a estudiant, ets l’eix central i les activitats formatives responen a les teves necessitats i interessos d’aprenentatge.
L’estructura del cicle es basa en el desenvolupament i l’adquisició de les teves competències personals i professionals. El treball en equip, l’autonomia, la iniciativa i l’adaptació al canvi són algunes de les competències que es valoren més en el sector.
La formació pràctica Dual-CETT t’ofereix l’oportunitat d’aprendre i desenvolupar-te en entorns amb serveis i clients reals als nostres espais de Restauració (l’Aula Restaurant i el Fòrum) i a les nostres empreses d’aplicació (l’Hotel Alimara de 4 estrelles, la Residència Universitària Àgora BCN...) dins el mateix centre.
Afrontaràs reptes i desenvoluparàs competències professionals de manera pràctica, amb la supervisió de docents i professionals.
Incorporem conferències de professionals del món culinari i gastronòmic, visites a empreses del sector, tastos de productes i la participació en actes i fires referents.
T’oferim un tracte personalitzat i diferencial, mitjançant una tutorització individual que respon a les teves necessitats.
Potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d’avaluació continuada.
Com a estudiant, ets l’eix central i les activitats formatives responen a les teves necessitats i interessos d’aprenentatge.
L’estructura del cicle es basa en el desenvolupament i l’adquisició de les teves competències personals i professionals. El treball en equip, l’autonomia, la iniciativa i l’adaptació al canvi són algunes de les competències que es valoren més en el sector.
La formació pràctica Dual-CETT t’ofereix l’oportunitat d’aprendre i desenvolupar-te en entorns amb serveis i clients reals als nostres espais de Restauració (l’Aula Restaurant i el Fòrum) i a les nostres empreses d’aplicació (l’Hotel Alimara de 4 estrelles, la Residència Universitària Àgora BCN...) dins el mateix centre.
Afrontaràs reptes i desenvoluparàs competències professionals de manera pràctica, amb la supervisió de docents i professionals.
Incorporem conferències de professionals del món culinari i gastronòmic, visites a empreses del sector, tastos de productes i la participació en actes i fires referents.
T’oferim un tracte personalitzat i diferencial, mitjançant una tutorització individual que respon a les teves necessitats.
Potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d’avaluació continuada.
1r curs. Descobreix el sector:
2n curs. Profunditza les tècniques culinàries i de servei:
3r curs. Especialització:
Distribució d'hores
Aida Alvarez Fuster
Joan Gil