Fotografia de: Acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

Acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya

21.06.2012
 
Acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya
El dilluns 18 de juny el CETT-UB va celebrar, en el marc incomparable del Paranimf de la Universitat de Barcelona, l’acte de finalització d’estudis de la III Promoció de Graduats en Turisme del curs 20011/12, i excepcionalment aquest any la del cicle formatiu de Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics.
CETT-UB ha estat l’únic centre de Catalunya que va realitzar de forma integral l’adaptació dels seus estudiants de la  diplomatura en turisme al nou pla d’estudis de grau durant el curs 2009/10, convertint-se així aquesta en la tercera promoció de Graduats en Turisme de Catalunya.
L’Acte fou presidit per la Dra. Gemma Fonrodona,  Vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, en representació del Magnífic Rector de la UB; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; la Sra. Carme Rubiò, Subdirectora General de Programació Turística, de la Generalitat de Catalunya, el Sr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l’EUHT CETT-UB, la Sra. Mª Teresa Diaz, Presidenta de CETT Alumni.
En nom dels alumnes va intervenir amb un discurs emotiu i ple d’optimisme  l’alumne de Grau Cristian Faz que va ser molt aplaudit pel seus companys de promoció.

Un cop acabat l’acte, s’aixecaren els assistents per a cantar el Gaudeamus i tot seguit, l’Escola d’Hoteleria i Turisme-CETT oferí un aperitiu en el jardí de la Universitat. 
 
Accedeix a l'àlbum de Picasa a través de l'enllaç.
Categories
Diplomes CETT-UB Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics Grau en Turisme