Fotografia de: El Ball Taxi recapta 25.000 euros bruts per ajudar les persones amb esclerosi múltiple | CETT
Universitat de Barcelona

El Ball Taxi recapta 25.000 euros bruts per ajudar les persones amb esclerosi múltiple

26.11.2013
 
El Ball Taxi recapta 25.000 euros bruts per ajudar les persones amb esclerosi múltiple
El Ball Taxi ha esdevingut una cita ineludible en la lluita contra l’esclerosi múltiple. Aquest any, el sopar benèfic que la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza per sensibilitzar la societat i captar fons per a la lluita contra la malaltia, ha arribat a la XVIII edició i ha aconseguit 25.000 euros bruts.

Per celebrar els 18 anys, els assistents van viatjar en el túnel del temps per viure en viu i en directe un programa de ràdio dels anys 50 amb concursos, anuncis i actuacions musicals en directe i amb els actors Karla Ramos, Joan J. Garcia i Toni Rosal com a protagonistes del programa. L’escenari escollit va ser l’Hotel Alimara de Barcelona, que una vegada més va cedir les seves instal•lacions.

Els 250 assistents del Sopar Ball Taxi van poder gaudir d’una de les millors cuines de Catalunya gràcies a la col•laboració de Can Jubany, distingit amb una estrella a la Guia Michelin. El menú del xef Nando Jubany, amb plats tradicionals però amb una interpretació avantguardista, va ser servit un any més per l'alumnat i professorat de l’escola d'hoteleria del CETT. 

El periodista Xavier Graset va ser el conductor del Ball Taxi 2013, que va comptar amb les actuacions de Miquel Àngel Ripeu, Loreto Valverde i Paula Vives, el mag David Stromboli, Majordoms The Hole i el duet Mali Vanili. Durant el sopar, es va sortejar un viatge a Turquia, gentilesa de Transrutas i que va guanyar Joaquim Sancho -a la foto de baix a la dreta amb Loreto Valverde-.

Durant la vetllada, Rosamaria Estrany, presidenta de la FEM, va rebre oficialment el xec de 48.000 euros que es van recaptar en la darrera edició de la campanya solidària ‘Una Poma per la Vida’ de la mà de Pilar Condal, consellera delegada de Grup Condis.

Font: Fundació Esclerosis Múltiple
Categories
Fem Sopar Ball Taxi Rse