Fotografia de: Sessions informatives presencials de graus i cicles del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Comencen les sessions informatives de graus universitaris i cicles formatius del CETT

11.10.2022
 

Les primeres sessions informatives dels graus universitaris i cicles formatius del CETT tindran lloc al desembre i al gener. En aquestes trobades, s’explicaran els estudis que oferirà el centre en turisme, hoteleria i gastronomia el curs vinent. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament.


Sessions sobre Graus universitaris del CETT-UB: 12 de desembre i 24 de gener

Les sessions informatives dels graus universitaris del CETT-UB es faran el dilluns 12 de desembre i el dimarts 24 de gener a les 17.00 h.

S’hi parlarà del Grau de Turisme, del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme i del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

Sessions sobre Cicles formatius del CETT: 14 de desembre i 25 de gener

Les sessions informatives del cicles formatius de graus superior i mitjà del CETT es faran el dimecres 14 de desembre i el dimecres 25 de gener a les 17.00 h.

S’hi parlarà dels cicles de turisme (Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics i Tècnic Superior en Gestió d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments) i de cuina i restauració (Tècnic en Cuina - Gastronomia i Serveis de Restauració, Tècnic en Cuina i Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant, Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració).

Graus i cicles al CETT

Sessions informatives del CETT